Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš po výhře do čela tabulky


Branky


0

Derby rezervních týmů Třebše a Vysoké vyzněl jasně pro domácí tým, který se i díky zaváhání vedoucích Kosiček dostal do čela tabulky okresního přeboru.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesná hra na těžkém terénu

Třebešští fotbalisté ucítili hned od začátku zápasu šanci, na posunutí se v tabulce díky zakolísání soupeřů blíže k čelu. Domácí byli aktivnější a tlačili se více na polovinu soupeře nežli hráči Vysoké. Za svou snahu byli odměněni již ve 13. minutě. Třebeš použila svou zbraň v podobě dlouhého autu Štajera, který prodloužil Farkaš až na zadní tyč, kde uklízel do prázdné brány Matěj Jankovský – 1:0. Od této doby začali hosté pečlivě bránit a nepouštěli domácí na dostřel. Nápomocný jim byl i hrbolatý terén, který nedovoloval i zdánlivě jednoduchou kombinaci. Tento stav, kdy se spíše o míč bojovalo, více vyhovoval hráčům Vysokém. Ti především hrozili svými střelami, jenže většinou netrefili bránu nebo výborně zasáhl mladý brankář v domácí bráně Kollátor. Ani domácí se kvůli svým nepřesnostem nedostávali do vyložených šancí, proto se šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Hattrick za 10 minut

Do druhé půle šli domácí s cílem přidat co nejdříve druhou branku a uklidnit hru. To je jim však nepodařilo. Naopak více aktivnější byli hráči Vysoké. K útočení využívali především centry, které byly velmi nebezpečné, nikoli však gólové. Když už se zdálo, že by mohli dostat míč do branky, znovu zasáhl výborný Kollátor. Domácí následně vystřídali, když na hřiště přišli Vlkanova s Drapákem, kteří výrazně oživili tempo hry svého týmu. Domácí začali lépe kombinovat a dostávat se do brejkových příležitostí, se kterými zprvu nedokázali dobře naložit. Poté si vzal moc nad utkáním právě střídající Filip Vlkanova. V 68. minutě převzal balon na pravé straně, namířil si to přímo k brance a prostřelil brankáře hostí – 2:0. Za další tři minuty si Vlkanova zopakoval velmi podobnou akci, znovu se stejný výsledkem – 3:0. Ještě více klidu na kopačky svého týmu dodal znovu Vlkanova. V 78. minutě završil skvělou desetiminutovku, když i třetí gól dal jako přes kopírák a svým hattrickem zápas rozhodl a zvýšil 4:0. To domácím nestačilo, a proto si v 86. minutě vzal míč u lajny Michal Kincl, navedl míč a přesnou střelou na zadní tyč završil skóre na 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš B
Vedení týmu: Výsledek vypadá jednoznačně, nutno však přiznat, že úvod do druhého poločasu nám hrubě nevyšel a na štěstí toho hosté nedokázali využít. Pochvalu za dobrý výkon zaslouží Kollátor, potěšením je další nula na našem kontě. I přes zahozené příležitosti chci pochválit Vacka, který po celý zápas dřel a také střelce Vlkanovu, který hattrickem přispěl do pokladničky. Sice jsme se dostali na první místo přeboru, ale následující kola teprve ukáží, jak na tom skutečně jsme. Venkovní zápasy v Kratonohách, Kosičkách, Myštěvsi a i na Probluzi budou tou pravou prověrkou.




Sestavy


TJ Sokol Třebeš B
V. Kollátor [-] - M. Jankovský [-] , J. Vlach [-] , M. Zbořil [-] (41. I. Kosyak [-] ) , R. Michlík [-] - M. Cílek [-] (59. L. Drapák [-] ) , L. Rederer [-] , M. Farkaš [-] (70. M. Kincl [-] ) , M. Štajer [-] (57. F. Vlkanova [-] ) - J. Tošovský [-] , T. Vacek [-]

FK Vysoká nad Labem B
J. Zákravský [-] - P. Filipek [-] , M. Novák [-] , J. Jelínek [-] (70. J. Šrámek [-] ) , M. Hovorka [-] - M. Olšák [-] , J. Šíma [-] , F. Hušek [-] , T. Novotný [-] - J. Homolka [-] , A. Hladík [-]

ŽK: 36. J. Šíma , 45. T. Novotný .
Místo: Třebeš. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ikizgül Varol - DOUBRAVA Miloslav, MARKARJANC Boris.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.