3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

18.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřivany zvítězily nad Lovčicemi


Branky


0

Skřivany přivítaly na svém hřišti poslední Lovčice. Obraz hry ukazoval jasně postavení Lovčic, které za celý zápas prakticky neohrozily branku a s přijatelným výsledkem odjížděly díky brankáři Říhovi a nemohoucnosti domácích v proměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté drželi poločasovou remízu

Lovčice přijely do Skřivan s touhou získat nějaké body do tabulky, které by potřebovaly jako sůl. Jenže Skřivany si od začátku zápasu vzaly kontrolu nad hrou a nedávaly hostujícím hráčům prakticky žádné příležitosti. Když už hosté dokázali dobře kombinovat ve svých zadních řadách, přidal se i střed hřiště. Bez finální přihrávky ale lze jen těžko vstřelit gól, což Lovčice poznaly velmi dobře a uviděly reálný pohled, v čem zaostávají za soupeři. Zatím co hosté ohrozili domácího Špičáka velmi sporadicky, domácí hráči neměli problém s finálními přihrávkami. Jejich problém ovšem byl v neschopnosti proměnit šance, ale nutno podotknout, že velmi dobře zachytal hostující brankář Pavel Tůma. V průběhu prvního poločasu postupoval dvakrát sám na branku domácí Jakub Škaloud, ale brankář stále držel šance na body pro Lovčice, a tak se šlo do kabin za bezbrankové stavu.

Zasloužená výhra Skřivan

Hosté se snažili načerpat v přestávce co nejvíce sil a udržet slibný stav. To se jim bohužel pro ně podařilo jen do 53. minuty, když si na rohový kop Tauchmana naskočil Ondřej Brzek a otevřel gólový účet utkání - 1:0. O dalších sedm minut tahal hostující brankář míč ze sítě znovu. K trestnému kopu z 35 metrů se postavil Michal Matějka, využil mokrého terénu, po kterém se míč sklouzl a zvýšil tak na 2:0. Domácí Skřivany dál útočily, jenže se vrátily ke koncertu zahazování šancí. Do samostatného úniku se dostal znovu Škaloud, ale dát gól bylo dnes pro něho zapovězeno. Do šance se dostal také Trutnovský, jenže skvěle chytajícího Říhu neprostřelil. Domácí fanoušci se přeci jen dočkali ještě jednoho gólů.  V 81. minutě Skřivany na pravé straně hřiště výborně vykombinovaly mezi soupeři, Tauchman následně nahrál před prázdnou bránu a Filip Šafařík velmi pohodlně vstřelil třetí gól svého týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Skřivany
Vedení týmu: Zasloužený zisk tří bodů a tak můžeme být spokojeni. Ale až další duely ukáží, jak na tom skutečně jsme, protože Lovčice nás moc neprověřily.




Sestavy


TJ Slavoj Skřivany
P. Špičák [-] - V. Zíma [-] (70. A. Staněk [-] ) , P. Horák [-] , M. Matějka [-] , O. Brzek [-] - D. Pošík [-] , J. Škaloud [-] (77. F. Šafařík [-] ) , E. Khelil [-] , P. Tauchman [-] - M. Trutnovský [-] (46. P. Bielik [-] ) , M. Čapek [-] -

TJ Sokol Lovčice
P. Tůma [-] - M. Císař [-] (74. J. Hrášek [-] ) , P. Myška [-] (58. R. Kupka [-] ) , Š. Hlaváč [-] , V. Tůma [-] , P. Pařízek [-] , M. Žižka [-] , L. Hladík [-] , M. Hála [-] , T. Louda [-] , M. Janouch [-]

ŽK: 85. E. Khelil - 17. M. Janouch , 31. P. Pařízek , 71. J. Hrášek .
Místo: Skřivany. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Ležík Matěj - ČÁSTKA Vlastimil, ŠEBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.