2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďárští zdodali Voděrady a utnuli smolnou sérii


Branky


0

Zďár  na domácím hřišti hravě přehrál Voděrady. V utkání s dvanáctým mužstvem tabulky trumfnul svého soupeře v poměru 2:0 a po třech porážkách v řadě potěšil vlastní fanoušky cenným vítězstvím. Voděrady na druhé straně nezopakovaly výkon z předchozího kola, kdy porazily Petrovice a zaznamenaly pátou porážku v sezoně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující moment zápasu přišel hned v úvodu

Začátek duelu patřil na hřišti ve Žďáru domácím, kteří se hned od úvodních minut dravě tlačili do útoku. Vlastní ofenzivní aktivitu korunovali hned několik minut po zahájení zápasu. Vaněček lovil balon ze sítě nejprve v 7. minutě, kdy se po nedůrazném zpracování míče v podání hostující obrany dostal ke střele zpoza vápna Malijovský. Poté se prosadil ještě žďárský Sychra, který si počkal na zadní tyči na jeden z pěkných centrů svých spoluhráčů a dorazil balon za Vaněčkova záda podruhé. 

V druhém poločase nebylo k vidění vůbec nic

Hosté se po inkasované brance probudili z letargie a do konce poločasu i po celou druhou půli k byli pro Ždár rovnocenným soupeřem. Na žádné z útočných polovin si však nedokázal ani jeden z týmů vytvořit jedinou příležitost, která by stála za pozornost a hra se zahalila do šedi a průměru. Voděradům se nepodařilo vstřelit kontaktní gól a samotný Žďár své vedení už nenavýšil, a tak se oba soupeři rozešli s výsledkem 2:0. 



Ohlasy k zápasu



Voděrady
Lukáš Steklík: Domácí byli od začátku aktivnější. Po druhém gólu se hra vyrovnala, ale žádná větší šance se ani na jedné straně neurodila. Vítězství Křivic bylo nakonec zasloužené.



Sestavy


Žďár
M. Šrajbr [-] - L. Cabalka [-] (72. L. Fibikar [-] ) , P. Rydrych [-] , P. Škoda [-] , J. Moravec [-] - M. Sychra [-] (80. M. Přibyl [-] ) , J. David [-] , M. Baše [-] , P. Malijovský [-] (82. P. Nedomanský [-] ) - M. Vacek [-] (65. R. Moravec [-] ) , J. Maleček [-] (85. F. Šimerda [-] )

Voděrady
V. Vaněček [-] - S. Holoubek [-] , R. Jedlička [-] , O. Podsztavek [-] , J. Mrázek [-] , L. Doležal [-] , J. Koráb [-] , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , M. Střihavka [-] , J. Jakl [-] (75. M. Janeček [-] )

ŽK: 39. P. Rydrych , 73. M. Sychra , 86. P. Škoda - 21. O. Podsztavek , 72. L. Michl .
Hráči zápasu: P. Malijovský .
Místo: Žďár n.O.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Leimer Václav - VALÁŠEK Martin, SEKYRA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.