0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Parádní kousek Košuliče jistil tři body


Branky


0

     Bystrc přijela do Boskovic jako favorit a svou roli splnila stoprocentně. Domácím nelze upřít snahu porvat se o výsledek, ale na Dostu nestačili a ztratili všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Diváci se v úvodu zápasu nudili. Žádné ostré tempo nepřišlo a obě mužstva se pomalu dostávala do zápasu, Hrál se fotbal mezi šestnáctkami bez větší brankové příležitosti. Až ve 20 minutě zápasu jsme viděli první pohlednou akci, která hned skončila v síti.  Centr z levé strany našel ve vápně osamoceného Chylu a ten překonal Švancaru. Hosté získali herní převahu a domácí prakticky k ničemu nepustili. Za zmínku stojí jen, pokus Šplíchala o přehození vyběhnutého Švancary z poměrně velké vzdálenosti.

 

    

      V úvodu druhé části získali územní převahu domácí. Zatlačili hosty na jejich polovinu, ale více než několik rohů nedokázali vyprodukovat. Hosté pozorně bránili a nepustili domácí do žádné velké šance. V 65 minutě se hostujícímu trenérovi povedlo střídání, když místo Mezníka šel do hry Musil. Této se v 73 minutě dostal k míči a prostřelil Švancaru podruhé. Nutno dodat, že zaslouženě, neboť Dosta po celou druhou část hrozila nebezpečnými kontry, které po brance volali. Tečku za zápasem udělal v 78 minutě Košulič. Ten se několikráte pokoušel z velké vzdálenosti přehodit domácího brankáře Švancaru, ale neúspěšně. Toto se mu v uvedené minutě podařilo dokonale a parádním kouskem tak pojistil tři body pro Bystrc.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
K. Švancara [-] - O. Václavek [-] (82. J. Horák [-] ) , J. Vykoukal [-] (46. J. Stara [-] ) , M. Černý [-] , M. Hloch [-] , L. Miksan [-] (78. M. Preč [-] ) - T. Novák [-] , V. Živný [-] (46. T. Minařík [-] ) , J. Horák [-] - M. Fadrný [-] - M. Sečkář [-]

FC Dosta Bystrc-Kníničky
J. Herink [-] - P. Imramovský [-] , M. Urbánek [-] (88. P. Veleba [-] ) , A. Smejkal [-] , O. Ponížil [-] - J. Urban [-] , M. Mezník [-] (65. P. Musil [-] ) , J. Pšikal [-] (85. V. Bárta [-] ) , R. Lízal [-] - L. Košulič [-] , R. Chyla [-] (82. V. Kocman [-] )

ŽK: 59. O. Václavek , 69. T. Minařík - 70. R. Chyla .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šenkýř Petr - SOLFRONK David, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.