0:2
(0:1)
28. R. Kopl
56. R. Kopl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

13.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubňany na vítězné vlně stále pokračují


Branky


28. R. Kopl , 56. R. Kopl
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už to v domácích zápasech mladíků MSK tak do zápasu vstoupili velmi aktivně. Postupem času se dostali do tří velmi slibných šancí.Lapina vychytal brankář. Svoboda balón minul před prázdnou bránou a Fojtík nastřelil břevno. Hosté měli také dvě slibné šance akce, ale pozorný Kunický byl včas na svém místě. Ve 28 minutě jinak dobře hrající Walisch si vzal od brankáře míč, bohužel mu odskočil a Dubňany šly do vedení díky Radimu Koplovi. Walish chtěl odčinit svou chybu , ale z další akce domácích se mu nepodařilo vstřelit gól.

 

Do druhého poločasu MSK vstoupili dobře bohužel bez branky, když Matheus nastřelil také jen břevno. Nepsané fotbalové pravidlo "nedáš dostaneš" se ukázalo v 56. minutě po rychle vhozeném autu vstřelil svůj druhý gol Radim Kopl 2:0. Po tomto inkasovaném gólu si domácí nevytvořili žádnou šanci a byli to oni, kteří museli čelit šancím Dubňan. Opět se vyznamenal Kunický, když polapil všechny šance hostí. Pro Dubňany to jsou velmi důležité body.. MSK se stále trápí.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav B
Mojmír Bezucký - trenér: "Bohužel jsme z úvodního tlaku gól nevstřelili a naopak soupeři gól darovali. V druhém poločase už to byla křeč,chybi nám prostě hráč, který by své šance proměnil. Tohle už není smůla, ale neúmění.




Sestavy


MSK Břeclav B
D. Kunický [-] - R. Ulehla [-] , r. pafkovič [-] , P. Fojtík [-] (65. o. pohanka [-] ) , R. Svoboda [-] - T. Horčička [-] , S. Lapin [-] , M. Wallisch [-] (72. F. Lošťák [-] ) - D. Stange [-] , M. Levai [-] , T. Kruták [-]

FK Baník Ratíškovice
F. Kratochvíla [-] - J. Kotásek [-] (89. T. Bábíček [-] ) , L. Vrba [-] , R. Kopl [-] (74. J. Kolařík [-] ) , T. Vacenovský [-] , P. Kotásek [-] , M. Kordula [-] (87. T. koplík [-] ) , V. Šimek [-] (90. P. Mačuda [-] ) , P. Kordula [-] , M. Koplík [-] , p. vybíral [-]

ŽK: 67. r. pafkovič - 54. J. Kotásek , 67. T. Vacenovský .
Hráči zápasu: M. Levai - T. Vacenovský , R. Kopl .
Místo: Břeclav. Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRÁL Lukáš - HRAZDÍRA Jiří, HRUBÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.