F. Koryčánek 48. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubňany na vítězné vlně


Branky


48. F. Koryčánek (p.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

49 minuta rozhodla o zápase

Do zápasu oba celky vstoupily ve velkém tempu.V první velke šanci byl domácí útočník, ale sám před Bohunskym neuspěl.Na druhe straně gólovou hlavičku Svobody chytl domácí brankář Myšák.Od 15.minuty byli domácí lepším týmem a hrozili hlavně ze standartnich situací, ale žádnou velkou šanci si nevytvořili. Skvělými zákroky musel hostující celek podržet opět skvěle chytající Luboš Bohunský. V ojedinělé šanci se vyskytla Břeclav, když De Serry poslal uličkou do šance Pohanku, ale ten si míč pokopl ,a tak se skóre neměnilo. Do kabin se šlo za nerozhodnutého stavu 0-0..

Důležitým okamžikem celého zápasu se stala situace v 48. minutě, když Korycanek šel z pravé strany do vápna. Vracející se Wallisch zasáhl skluzem a rozhodčí posoudil zákrok jako faul a nařídil penaltu, kterou domácí proměnili. Střelcem se stal sám faulovaný Filip Koryčánek. S postupem času hosté otevřeli hru a Dubňany se dostávaly do nebezpečných brejku, ale ani jeden z nich neproměnily. V závěru zápasu se dostal do šance Jurčík, ale nastřelil jen nohu skvěle chytajícího Myšáka. V nastaveném čase odmítl vyrovnat Kruták. Dubňany si připisují další tři body do tabulky a stále myslí na postup do krajského přeboru.

 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Dubňany
Milan Bidmon - trenér: " Velmi těžký zápas, jelikož mladící byli proti nám motivováni. Chtěli jsme ovládnout zápas dříve, ale o vítězství jsme se museli bát do posledních minut."

MSK Břeclav B
Mojmír Bezucký - trenér: "Vzhledem k marodce v B týmu (7lidi )a v A týmu další tři, jsme přijeli ve 12ti lidech, z kterých měli čtyři zápas v nohách z rána proti Vyškovu. I přesto jsme byli domácím rovnocenným soupeřem a bod jsme si zasloužili. Penalta byla hodně přísná, i domácí fanoušci potvrdili,že byl zákrok mimo šestnáctku, ale my jsme měli dostatek šancí na vstřelení gólů, ale v koncovce jsme poněkolikáté selhali "



Sestavy


FK Baník Dubňany
S. Myšák [-] - R. Štos [-] (69. M. Bidmon [-] ) , L. Silný [-] , T. Pochylý [-] , O. Skočík [-] , F. Koryčánek [-] (80. M. Blaha [-] ) , T. Wagner [-] , M. Horný [-] , O. Krejčiřík [-] (87. M. Soldán [-] ) , D. Juřica [-] (85. M. Klečka [-] ) , P. Hlaváč [-]

MSK Břeclav B
l. bohunský [-] - R. Svoboda [-] , M. Wallisch [-] , o. pohanka [-] , R. Ulehla [-] - M. Sycha [-] , T. Košut [-] (6. C. De [-] ) , S. Lapin [-] , P. Jurčík [-] - T. Kruták [-] , D. Stange [-]

ŽK: 31. L. Silný , 57. P. Hlaváč , 77. T. Wagner , 88. O. Skočík , 90. M. Bidmon - 3. S. Lapin , 76. C. De .
Hráči zápasu: S. Myšák , T. Wagner , F. Koryčánek - M. Wallisch .
Místo: Dubňany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: MARTINEC Michal - SUCHÁ Klára, DANĚČEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.