2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražovice nastartovala penalta Blatnice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holásek chytil penaltu a nastartoval obrat Dražovic

Hráči z Blatnice přijeli k utkání ve velmi zúženné sestavě. Na soupisce měli pouze 11 hráčů. Dražovští vstoupili do zápasu velmi bojácně. Ve 22 minutě se měnilo skóre, když se trefil Jaroslav Štefánek.Centr z přímého kopu propadl obranou a Štefánek měl jednoduchou pozici.Do poločasu měli  blatničtí ještě několik šancí, ale vše vychytal skvěle chytající Holásek. Domácí hráč Sádlík odmítl, aby hosté šli do kabiny s náskokem a vyrovnal na 1:1 ve 45 minutě. V druhém poločase měla Blatnice velkou šanci na vyrovnání, ale domácí golman Holásek předvedl skvělý zákrok, když chytl nařízenou penaltu. Dražovští postupem času "tlačili" soupeře čím dál více do jejich vápna. V 72. minutě se trefil Aleš Vlach. Navedl si balón na střed hřiště a z 25ti metrů nachytal Lipára. DO konce zápasu se nic podstatného neměnilo, a tak Dražovice vyhráli 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražovice
René Lysák - trenér Dražovic: " Do zápasu jsme vstoupili velmi špatně a prohrávali jsme brzy. S postupem času jsme byli lepší. V klíčovém zápase nás podržel Holásek a nastartoval náš obrat k vítězství "




Sestavy


TJ Dražovice
T. Holásek [-] - J. galia [-] , J. Stříž [-] (37. T. Řepka [-] ) , M. Jakes [-] , A. Vlach [-] , T. Pelc [-] , M. Pospíšil [-] (68. O. Levíček [-] ) , M. Radil [-] , L. Křáp [-] , T. Sádlík [-] (89. O. Král [-] ) , E. Durák [-]

FC Blatnice pod Svatým Antonínkem
D. Lipar [-] - R. Vyskočil [-] , P. Janík [-] , R. Sládeček [-] , D. Macko [-] , D. Vaněk [-] , J. Peřina [-] , J. Cícha [-] , L. Říha [-] , k. vaněk [-] , j. štefánek [-]

ŽK: 33. T. Sádlík , 57. E. Durák , 80. T. Řepka - 22. R. Vyskočil , 80. L. Říha , 82. P. Janík , 89. J. Cícha .
Hráči zápasu: A. Vlach - j. štefánek .
Místo: Dražovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Jiří - HOVORKA Miroslav, BALAŠČÁK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.