0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očenášek zajistil 3 body pro Lednici

Na půdu nováčka Veselí přijel velmi silný celek Lednice. Lednice díky výbornému výkonu Očenáška, který vstřelil dvě branky ve 14 a 69 minutě, si odvezla 3 důlěžíté body. Veselští na svém hřišti ukázali, že jejich mladé mužstvo nebude lehké překonávat, ale pro tuto výkonnostní třídu potřebují nabrat zkušenosti. Lednice si vypořádává se ztrátou ostrostřelce Wolgemutha, který nastupuje pouze na domácí půdě. Lednice se zápas od zápasu zlepšuje a čas ukáže, kde se budou pohybovat po konci podzimní části.



Ohlasy k zápasu



TJ Moravan Lednice
Trenér Lednice - Bartal Pavel: " Jsem rád, že jsme si odvezli 3 body z venku. Chceme hrát v popředí tabulky a body z venku jsou důležité. Náš nejlepší hráč dnes byl Očenášek, který hraje ve výborné formě."



Sestavy


FC Veselí nad Moravou
M. Motyčka [-] - T. Zelinka [-] , M. Janík [-] (71. M. Fury [-] ) , V. Smějsa [-] , L. Kučera [-] , O. Březina [-] (86. M. Vaďura [-] ) , A. Radmil [-] , D. Hodonský [-] , T. Beňa [-] (79. I. Pšurný [-] ) , J. Symerský [-] , T. Kurečka [-]

TJ Moravan Lednice
J. Hanzel [-] - R. Vejvančický [-] , T. Wolgemuth [-] - M. Svoboda [-] (83. L. Piškula [-] ) , L. Dvořáček [-] , Z. Očenášek [-] - J. Sirotka [-] , M. Fóbl [-] (89. J. Reis [-] ) - J. Kolek [-] (51. R. Sedláček [-] ) , M. Kříž [-] , O. Šídlo [-]

ŽK: 48. O. Šídlo , 90. Z. Očenášek .
Místo: Veselí n.Moravou. Počet diváků: 110. Rozhodčí: SKOUPÝ Ondřej - LAZAR Martin, BLAŽEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.