0:5
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 10:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohatec předvedl kanonádu a zaslouženě vyhrál


Branky


29. J. Tomšej , 33. A. Ruszkowski , 37. F. Vanda (p.) , 44. F. Vanda , 51. R. Homola
0

Souboj celků pohybujícíh se na opačném pólu tabulky rozhodla nedisciplinovanost mladíků MSK a žádná touha zvítězit, a proto snadné vítězství si do Rohatce odváží dostující celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči MSK v případě výhry mohli myslet na plný bodový zisk ze tří zápasu a zároveň se posunout do čela 1. A sk.B. Hráče Rohatce trápil opačný problém, předešlé dva zápasy prohráli a na straně bodů jim zářila číslice nula.  Do 28 minuty se hra odehrávala po vápna obou celku bez výraznějších šancií. Vše se změnilo ve 29 minutě, kdy zaznamenal gól Jakub Tomšej. Do poločasu rohatečtí vstřelili další 3 branky a pro MSK to byla černá 15-ti minutá série. Poločas skončil 4: 0 pro hráče Rohatce. Do druhého poločasu špatně vstoupili mladíci MSK  a hned na ostudných 5 : 0 zvýšil Radek Homola. Do konce utkání, již žádna branka nepadla a Rohatec se mohl radovat z  první výhry v tomto soutěžním ročníku.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav B
Mojmír Bezucký - trenér MSK: "Co k tomu říct, jedním slovem bída.Rohatec byl od začátku lepší a měl větší touhu zvítězit.Naši mladíci mě totalně zklamali, že se o to nechtěli porvat S takovym přístupem neporazime nikoho".

TJ Slavoj Rohatec
Vanda Filip - hráč Rohatce: " Čekali jsme vyrovnaný zápas, ale mladíci MSK se na tento zápas vykašlali a my si mohli jít pro snadné vítězství. Od všech našich hráčů to byl výkon, který by měl každý předvádět v zápasech s takto silným soupeřem. Doufam , že nás tato výhra nastartuje k dalším výhrám".



Sestavy


MSK Břeclav B
l. bohunský [-] - J. Nešpor [-] (46. P. Suský [-] ) , R. Ulehla [-] , R. Svoboda [-] , r. pafkovič [-] - R. Simonyi [-] (12. F. Lošťák [-] ) , T. Horčička [-] , D. Bílek [-] , P. Jurčík [-] (77. D. Fungáč [-] ) - V. Kacr [-] , t. novák [-]

TJ Slavoj Rohatec
t. létal [-] - T. Páleník [-] , I. petrák [-] , R. Ščevík [-] , P. Vašek [-] - J. Tomšej [-] , F. Vanda [-] , J. Justel [-] (72. L. Salajka [-] ) - A. Ruszkowski [-] , R. Homola [-] , J. Schenel [-] (79. F. Lábadi [-] )

ŽK: 62. r. pafkovič .
Hráči zápasu: F. Vanda , A. Ruszkowski .
Místo: Břeclav. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janíček Jiří - ŠPAČEK Jiří, PÁTEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.