Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství nováčka


Branky


0

     Domácí v prvních dvou zápasech moc úspěšní nebyli a získali pouhý bod. Před zápasem s Rájcem ovšem doplnili svojí sestavu o Blažka a Mašky a vůbec veškeré krok , které dělá domácí vedení týmu směřují k posílení a pravidelnému bodovému přídělu. Hosté vstoupili do sezóny drtivým vítězstvím v Líšni. Minule sice doma zakolísali s Podolím, ale v okresním derby s Vilémovicemi nechtěli připustit další bodovou ztrátu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Hosté vstoupili do zápasu o mnoho lépe než domácí. Mladík Kunc našel centrem do vápna Macháčka a ten rybičkou nedal brankáři Kyzlinkovi šanci. To běžela šestá minuta zápasu. Rájec byl poté kombinačně lepší. Držel míč a domácí více spoléhali na rychlé kontry. Opticky tak měli hosté více ze hry. Z pohodového tempa vyvedla hosty 23 minuta, kdy Vorlický zatáhl míč po straně a jeho centr před branku propadl až k osamocenému Grossovi, který míč zavěsil pod břevno a srovnal. Hosté i nadále hráli svoji hru a spoléhali na své mladíky vepředu. Ti se už do žádné vážnější šance nedostali. Na druhé straně neskončil v síti brankáře Němce ani jeden z rychlých kontrů domácích a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

   

       V druhé části hry se iniciativy chopili domácí. Hned po šesti minutách se trefili podruhé. Akce to byla parádní. Zatažený míč a centr do vápna našel Duchovného a ten rozjásal domácí fanoušky. Hra hostů postupně upadala. Začali se topit v nepřesnostech a jejich kombinační hra byla zcela pryč. Domácím to stačilo. Ti hráli, co potřebovali a navíc jejich přechod do útoku byl smrtelný. To se plně odhalilo v závěru zápasu, kdy se ještě dvakrát prosadili a opět to byli akce jako přes kopírák. Pět průnik po straně a centr do vápna, kde byli osamoceni Eliáš a Vorlický, kteří pečetili konečný výsledek zápasu.



Ohlasy k zápasu



FK MKZ Rájec-Jestřebí
Libor Macháček (hráč Rájce-Jestřebí): V první poločase se nám hra celkem dařila.Šli jsme do vedení a ani vyrovnání domácích nás nijak nedeprimovalo. V druhé části jsme zcela vypadli z tempa a domácí nám nasázeli tři branky. Porážka nás mrzí a vše budeme muset vynahradit v dalším zápase, kdy hostíme Medlánky.



Sestavy


TJ Vilémovice
J. Kyzlink [-] - O. Blažek [-] , J. Maška [-] , P. Štrajt [-] (31. J. Korytář [-] ) , L. Vašíček [-] - M. Kučera [-] , R. Duchovný [-] , L. Eliáš [-] - M. Gross [-] , J. Vorlický [-] , M. Pernica [-]

FK MKZ Rájec-Jestřebí
F. Němec [-] - M. Štrof [-] (51. J. Klimeš [-] ) , M. Klimeš [-] , T. Kopecký [-] - P. Žilka [-] (67. K. Dvořák [-] ) , M. Štrajt [-] , M. Knies [-] , A. Zavoral [-] - L. Macháček [-] , O. Čepa [-] (67. F. Navrátil [-] ) , D. Kunc [-] (79. M. Hanskut [-] )

ŽK: 13. J. Kyzlink , 27. R. Duchovný - 45. M. Štrof , 83. F. Navrátil .
Místo: Vilémovice. Počet diváků: 74. Rozhodčí: Kocman Jakub - HOLEŠOVSKÝ Jakub, KOVÁŘOVÁ Markéta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.