P. Koval 81.
1:1
(0:0)
50. P. Pizur
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina plichtila s Budišovem


Branky


81. P. Koval - 50. P. Pizur
0

Budišov odmítl možnost dotáhnout se na vedoucí Litultovice. I když hrál od 40. minuty o desíti, přesto se v úvodu druhé půle ujal vedení. Domácí srovnali skóre až deset minut před koncem zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru první půle byl vyloučen budišovský Hasala

Hrál se kvalitní fotbal z obou stran. O něco víc šancí si vypracoval hostující Budišov. Hned zkraje zápasu napálil tyč hostující Martin Pražák. O chvíli později orazítkoval tyč domácí Antonín Bruno. V dalším průběhu rozezvučel konstrukci domácí branky Ondřej Veliký. Těsně před koncem první půle byl vyloučen hostující stoper Ivo Hasala, který zastavil domácího hráče v nadějné protiútoku. Přesilovka ale domácím moc nepomohla.

Domácí srovnali až deset minut před koncem

I o deseti měli hosté z Budišova lepší vstup do druhého dějství. Hned v 50. minutě ujali vedení, když přímý kop Pavla Pizura skončil za zády domácího brankáře Jakuba Lamparta, který střelu podcenil – 0:1. Domácí pak hráli upracovaně a do šancí se moc nedostávali. Šance měli spíše hosté, když střela Jana Kurice namířila do břevna. Lukáš Čonka zase sám před brankářem špatně zpracoval míč a bylo po šanci. Domácí srovnali skóre až deset minut před koncem, když Robin Koval našel svého otce Petra a ten s přehledem rozvlnil síť – 1:1. V závěru ještě rozhodčí neuznal domácím branku pro offside. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (Vřesina, vedoucí týmu): Hrál se kvalitní zápas z obou stran. Zápas byl vyrovnaný a remíza je spravedlivá.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov nad Budišovkou, vedoucí mužstva): V první půli jsme měli více tutovek. Před zápasem bych remízu bral, ale po takovém vývoji remíza mrzí.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Strakoš [-] , V. Čech [-] , P. Koval [-] , B. Antonín [-] (76. M. Gajda [-] ) - V. Kocian [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] , R. Koval [-] - T. Pientka [-] (59. M. Richter [-] ) , P. Boček [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , I. Hasala [-] , M. Marek [-] - P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , F. Pražák [-] (59. Z. Ondrušík [-] ) , J. Němeček [-] , M. Pražák [-] - O. Veliký [-] (52. L. Čonka [-] )

ŽK: 88. V. Čech . ČK: 40. I. Hasala .
Hráči zápasu: M. Pražák .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šabacký Filip - Václavík Josef, Hrubý Václav..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.