2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec opět neproměňoval šance


Branky


0

Už to začíná být obehraná písnička. Hradec si vypracuje velké množství šancí, ale s jejich proměňováním je na štíru. Doplatil na to opět v sobotu v Pusté Polomi, kde domácí družině odevzdal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po tlaku Pusté Polomi převzal taktovku Hradec

Pustá Polom si připsala velmi šťastné vítězství. Hradec opět umřel na neproměňování šancí. V úvodní desetiminutovce byla lepší domácí ekipa, která zahodila dvě vyložené šance Zdeňkem Kačírkem a Davidem Schlossarkem. Její tlak vyústil v 12. minutě. Po levé straně utekl Pavel Bubík, obehrál hostujícího obránce a vypálil. Jeho střelu vyrazil hostující gólman Tomáš Mrázek jen na nohu Zdeňka Kačírka, který s přehledem zakončil - 1:0. Od tohoto okamžiku byli lepší hosté z Hradce. Své vyložené šance zahodil Wiweger, který sám před brankářem nemířil přesně. V 25. minutě volný přímý kop Tomáše Krejsy zázračně vytáhl z branky brankář Michal Krystýn. Do konce poločasu pak hosté hrozili hlavně se standardních situací, které vypadaly velmi nebezpečně. 

Domácí vedení ubránili

Ani ve druhé půli se obrázek hry příliš nezměnil. V 64. minutě ohrozil Hradec domácí branku z přímého kopu. Z následného protiútoku platilo pravidlo nedáš dostaneš. Po rohu Davida Schlossarka uklidil míč do sítě hlavou Zdeněk Kačírek - 2:0. Hosté se dostali ke slovu až v 76. minutě, kdy aut Jaroslava Poly usměrnil do brány  nohou Tomáš Krejsa - 2:1. Hosté pak vrhli vše do útoku, ale jejich snaha přišla vniveč. Domácí si připsali do tabulky šťastné tři body. Hradec naopak nadále tápe, a s pěti body se krčí na 12. místě tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér Pustá Polom B): V první fázi prvního poločasu jsme byli lepším týmem a vstřelili vedoucí branku. Hosté pak hrozili hlavně ze standardek, které byly hodně nebezpečné. V druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. My jsme však zvýšili vedení na 2:0. Hosté pak sice snížili a my jsme však v koncovce vedení ubránili. Zápasu by slušela spíše remíza.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér Hradec n. M.): Zase jsme umřeli na proměňování šancí. Remízové zápasy prohráváme, vyhrané remizujeme. Hráčům nechybí chuť, bojují, ale neproměňují šance. A to je náš největší problém!



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - P. Sláma [-] , P. Kňura [-] , D. Kubala [-] (60. M. Kotala [-] ) , P. Bubík [-] , A. Kubala [-] - V. Hendrych [-] (71. R. Hruška [-] ) , P. Bubík [-] , J. Bruna [-] - D. Schlossarek [-] (89. D. Schlossarek [-] ) , Z. Kačírek [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - F. Raab [-] , R. Kubánek [-] , D. Škvára [-] (66. J. Pola [-] ) , R. Dušek [-] - T. Krejsa [-] , L. Petřík [-] , L. Scholtz [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] - J. Novák [-] (46. R. Podolínský [-] )

ŽK: 69. P. Bubík - 37. T. Krejsa , 62. D. Wiweger .
Hráči zápasu: Z. Kačírek - R. Kubánek , T. Krejsa .
Místo: tráva B. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.