2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve sváteční dohrávce zvítězil Budišov


Branky


14. J. Kuric , 45. M. Marek
0

Odložený zápas mezi Budišovem a Vávrovicemi se dohrával ve sváteční čas. Budisšov o své výhře rozhodl v prvním poločase a na tři body se přiblížil vedoucím Litultovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotu se přes Vávrovice přehnala silná průtrž mračen, která proměnila fotbalové hřiště v rybník. Z toho důvodu byl zápas odložen. Náhradní termín se zatím hledá.

Budišov o všem rozhodl v první půli

Už v 1. minutě mohli jít hosté z Vávrovic do vedení. Jan Lichovník však svou střelu namířil pouze do tyčky. Domácí pak bykl V 14. minutě se domácí fotbalisté ujali vedení. Po levé straně se uvolnil Martin Pražák, který z velkého vápna nacentroval, a Jan Kuric asi ze 2 metrů napnul síť hostující branky - 1:0. V dalším průběhu si šance vytvářeli spíše hosté. Jan Lichovník napálil břevno. Jan Schneider mířil z 11 metrů jen těsně vedle. Domácí se dostávali spíše jen k pološancím. Domácí udeřili až v samotném závěru poločasu, když Miroslav Marek nastřelil obránce hostí, a odražený míč Marek vrátil zpět do sítě - 2:0.

Nic podstatného se nepřihodilo

Ve druhé půli byli domácí mírně lepším celkem. Hosté se sice snažili o vstřelení branky, ale naráželi na kompaktní obranu Budišova. Naopak domácí hrozili z brejků. Pavel Pizur se dvakrát zjevil sám před hostujícím brankářem. V obou případech však zaváhal. V dalším průběhu se už nic vážnějšího nestalo a domácí v pohodě dokráčeli ke třem bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov n. B, vedoucí mužstva): Měli jsme maličko navrch. Viděl bych to tak 60 % na 40 % po celý zápas. Naši výhru vidím jako zaslouženou.

FK NOVA Vávrovice
Martin Greipel (Vávrovice, trenér): Domácí byli o něco lepším týme. Možná kdybychom proměnili šanci hned v úvodní minutě, tak by se zápas mohl vyvíjet jiným způsobem. V první půli jsme měli více šancí. Druhá půle už byla z naší strany slabší. Chtěli jsme dát gól a pouštěli jsme se do útoku. Domácí hrozili z brejků, které ale zlikvidoval náš brankář. Výhra domácích je zasloužená.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - L. Marek [-] , I. Hasala [-] , T. Skácel [-] , M. Marek [-] - J. Kuric [-] (86. O. Martynek [-] ) , M. Pražák [-] (56. O. Veliký [-] ) , E. Levák [-] (77. Z. Ondrušík [-] ) , J. Němeček [-] (72. F. Pražák [-] ) , J. Vondrouš [-] - A. Levák [-] (56. P. Pizur [-] )

FK NOVA Vávrovice
P. Košárek [-] - J. Laifert [-] , J. Schneider [-] , J. Morbitzer [-] , P. Janotka [-] - J. Morisch [-] , O. Levák [-] , R. Schreiber [-] , J. Lichovník [-] - F. Mrusek [-] (66. M. Schoppik [-] ) , D. Kříž [-]

ŽK: 70. J. Lichovník , 82. P. Košárek .
Hráči zápasu: M. Marek , L. Marek .
Místo: tráva. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.