P. Kavan 90.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice si odvezly tři body z horké půdy


Branky


0

Duel loni sestoupivší Slavie Opava s jedním z favoritů souteže vyhrály zcela zaslouženě Stěbořice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice diktovaly tempo hry

Prakticky celý zápas diktovaly tempo hry. Už ve druhé minutě zahodil Kokošek samostatný nájezd. V 19. minutě se už Stěbořice radovaly ze vstřelené branky, když David Burda vyslal do české uličky Kokoška a ten s chladnou hlavou přelobovat domácího brankáře Lhotského - 0:1. Domácí si pak vytvořili šanci Kratochvílem, který však samostatný nájezd neproměnil. 

Slavia Opava korigovala skóre až v samém závěru

Ve druhé půli se hra opticky srovnala. Za domácí zahodil dvakrát šanci Mařádek.  Hosté hrozili hlavně z nebezpečných brejků. V 73. minutě se nádherně z trestného kopu trefil Šmalec - 0:2. Pak za hosty zahodil vyložené šance Šmalec, Jamnický a David Burda. Domácí družina korigovala skóre zápasu až v 90. minutě, kdy míč po centru z prava dorazil do sítě kolenem Petr Kavan - 1:2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Miroslav Rubý (trenér Slavia Opava): Zápas byl z naší strany vlažný, bylo tam málo pohybu a důrazu. Druhý poločas byl z naší strany o něco lepší, přesto hosté vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér Stěbořice): Byli jsme, až na 20. minut ve druhém poločase, lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Lépe jsme kombinovali, hráli více po zemi.



Sestavy


FK Slavia Opava
P. Lhotský [-] - T. Matějek [-] , I. Kratochvíl [-] , P. Kavan [-] , V. Henčl [-] - L. Šustak [-] , D. Tesař [-] , J. Vaněk [-] , R. Škrobánek [-] - L. Mařádek [-] , J. Frank [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Kokeš [-] , M. Paleta [-] , J. Fiedler [-] , M. Jamnický [-] - D. Burda [-] , K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] , R. Kokošek [-] , O. Šmalec [-] - P. Fiedler [-]

Hráči zápasu: P. Kavan - O. Šmalec .
Místo: tráva. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.