1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice vyhrály o jednu branku


Branky


0

V zajímávém zápase podlehl nováček ze Závady Služovicím o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza v první půli

V Závadě se hrál remízový zápas. Zpočátku byli lepším týmem domácí fotbalisté ze Závady. První šanci si však vypracovali hosté, když Vladan Ciminga nasměroval svou střelu těsně vedle. V 28. minutě se Závada ujala vedení. Kanonýr Daniel Štefek z přímého kopu vymetl všechny pavučinky v hostující brance – 1:0. Pak převzali taktovku hosté ze Služovic. Vyrovnali v 38. minutě, když Tomáš Borecki zamířil svůj projektil pod břevno – 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Služovice vstřelily branku a připsaly si tři body

Ve druhé půli se hrál vyrovnaný zápas. S postupem času bylo jasné, že kdo dá gól, tak asi vyhraje. Za domácí zahodili své šance Martin Janík a Daniel Štefek, když jejich střely mířily vedle bránu, kterou hájil Mateusz Brzezny. Jakub Cigán zase sám před brankářem ho nastřelil. Hosté zahrozili v 63. minutě střelou Wójcického, jenž mířila těsně vedle. Služovice vstřelily rozhodující branku v 75. minutě Martinem Kostřibou, jenž využil zaváhání domácí obrany 1:2. Snaha domácích o vyrovnání v posledních pěti minutách už byla marná. Závada tak poprvé prohrála na svém hřišti, když se musela sklonit před Služovicemi



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu Závada): Remízový zápas, který šťastně vyhráli hosté. V zápase jsme chvilku byli lepší my, chvilku hosté. Ve druhé půli bylo jasné, že kdo udělá chybu prohraje. Chybu jsme bohužel udělali my.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu Služovice): K těžkému zápasu jsme nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy. Naše výhra je zasloužená. Byli jsme o ten vstřelený gól lepší. Škoda, že jsme kazili finální fázi. Dohrávali bychom pak ve větším klidu.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Sniehotta [-] , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] (15. A. Fojtík [-] ) , J. Polák [-] (52. J. Cigán [-] ) - D. Gryz [-] , M. Balon [-] , M. Janík [-] , A. Dihel [-] , L. Staňo [-] - D. Štefek [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] , P. Kriebel [-] , M. Polhoš [-] , A. Ciminga [-] - D. Vitásek [-] , P. Ferenc [-] (66. P. Ferenc [-] ) , M. Wójcicki [-] , M. Kremser [-] - T. Borecki [-] (85. L. Granzer [-] ) , V. Ciminga [-] (59. M. Kostřiba [-] )

ŽK: 86. D. Štefek - 81. M. Kostřiba . ČK: 90. M. Janík .
Hráči zápasu: D. Štefek - M. Kremser .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žurek Jiří - Krištof Radomír, Barč Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.