2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť ubojovala výhru


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice neproměňovaly šance

Domácí družina se velmi brzo ujala vedení, když už v 3. minutě propadl za hostující obranu centr z pravé strany. Hostující brankáře nesmyslně vyběhl, a jeho zaváhání využil z ostrého úhlu Martin Lasák - 1:0. Pak získaly převahu Služovice. Jejich slabinou bylo zahazování šancí. V 6. minutě se v nadějné pozici před brankářem neprosadil Vitásek. V 32. minutě opět Vitásek napálil odražený míč těsně nad domácí svatyni.  

Domácí vítězství ubránili

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Své šance zahodili Kremser a Borecki. Vyrovnání se Služovice dočkaly v 73. minutě, když se po dlouhém autu a velkém závaru v pokutovém území dostal míč ke Kriebelovi, který propálil vše co mu stálo v cestě - 1:1. O dvě minuty později domácí opět strhli vedení na svou stranu, když se z přímého kopu prosadil Patrik Petr - 2:1. Služovice se snažily vyrovnat. Měly několik slibných šancí, které neproměnily. Domácí hrozili z rychlých brejků, z nichž některé vypadaly velmi nadějně. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Jiří Viktorin (hráč Píšť B): Brzy jsme se ujali vedení. Služovice pak převzaly iniciativu a diktovaly tempo hry. My jsme hrozili z brejků. Ve druhé půli se hostům podařilo srovnat, my však velmi brzo opět vstřelil vedoucí branku, po které se nám podařilo zápas dovést do vítězného konce.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu Služovice): Nezaslouženě jsme prohráli. Byli jsme celý zápas jasně lepší. Bohužel jsme neproměňovali šance.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - T. Janeček [-] (68. L. Zlotý [-] ) , L. Pamula [-] , P. Dudek [-] , O. Zug [-] - M. Lasák [-] , J. Tyleček [-] , V. Stopnický [-] , J. Viktorin [-] (63. R. Ševčík [-] ) - P. Petr [-] (86. A. Boček [-] ) , M. Růžička [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Polhoš [-] , A. Rother [-] , P. Kriebel [-] , A. Lasák [-] - Z. Klein [-] , J. Černý [-] (68. A. Ciminga [-] ) , T. Borecki [-] , P. Ferenc [-] - M. Kremser [-] (47. M. Nowický [-] ) , D. Vitásek [-] (62. D. Švacha [-] )

ŽK: 82. M. Lasák , 84. P. Petr .
Hráči zápasu: L. Pamula - Z. Klein .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.