0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice vyloupily Štítinu


Branky


0

Štítina nepotvrdila výhru z Vítkova, když doma prohrála s Holasovicemi díky jediné vstřelené brance. Hosté napravily zaváhání z minulého zápasu se Skřipovem vezou si domů tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí branku vstřelil Schreier

První poločas byl z obou stran nezajímavý. Domácí na hosty vletěli a snažili se udávat tempo zápasu. Jejich kombinace však často končily laxními ztrátami míče či zbrklými nepřesnými přihrávkami, které stopeři a střední záložníci Holasovic pokryli. Hosté se ke konci poločasu začali daleko více tlačit dopředu a nejvetší šanci spálil Lukáš Richter, když šel sám na brankáře, ale skórovat nedokázal. Domácí měli jednu nádhernou střelu která mířila do šibenice, brankář Filip Dehner ji však bravurně vytáhl na roh. V 43. minutě střílel hostující Jiří Dehner a jeho střelu brankář domácích Mosler pouze vyrazil před sebe k nohám nejlepšího střelce Holasovic Aleše Schreiera, který udělal brankáři kličku a zasunul míč do prázdné brány - 0:1. 

Hosté výhru udrželi

Druhý poločas opět domácí začali náporem. S ubíhajícím a zkracujícím se časem na vyrovnání domácí hráči znervózněli a začali hrát velmi tvrdě. Šancí k vidění moc nebylo. Ještě jednou se ke konci blýskl brankář Filip Dehner, který vytáhl na roh i druhou povedenou střelu k tyči. Domácí hráč David Vitásek hráč dostal v 90. minutě červenou kartu po faulu na brankáře hostů Filipa Dehnera. Zápas se už jen dohrával a skončil vítězstvím Holasovic 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Holasovice
David Dehner (Holasovice, hráč): První půle byla nezajímavá. Nám se podařilo na konci poločasu jít do vedení. Ve druhé půli se domácí snažili o srovnání, ale bez úspěchu. Nás podržel brankář Filip Dehner.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - J. Holeš [-] (75. P. Hřivnáč [-] ) , D. Komenda [-] , D. Nardelli [-] (67. D. Baier [-] ) , J. Kunczik [-] (46. D. Peterek [-] ) - D. Kapinos [-] , J. Tietz [-] , D. Vitásek [-] , J. Heger [-] - P. Stoklasa [-] , P. Boček [-]

TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - M. Dehner [-] , V. Bordovský [-] , K. Kramný [-] , A. Dehner [-] - L. Richter [-] , A. Mosler [-] , A. Schreier [-] , J. Dehner [-] - J. Matýsek [-] , J. Bolík [-]

ŽK: 63. J. Heger , 79. D. Vitásek - 85. K. Kramný , 90. A. Dehner . ČK: 90. D. Vitásek .
Místo: tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Bačkovský Pavel - Adamčík David, Dehner David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.