Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov přejel Melč


Branky


0

V nedělním odpoledne dokázal Vítkov na svém hřišti rozdrtit zcela neškodnou Melč a posunout se do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už po první půli bylo rozhodnuto

Vítkov porazil hostující Melč rozdílem třídy. Melč se zmohla jen na jednu tyčku, kterou svou střelou orazítkoval Jan Pristaš. Domácí vletěli na hosty jako rozzuřený býk. Výsledkem byla branka už v 8. minutě, kterou vstřelil Roman Schober hlavou po centru zprava - 1:0. V 17. minutě odcentroval zprava Aleš Vavroš, míč se odrazil ke Karlu Špokovi, který zavěsil pod vinkl - 2:0. O deset minut později centr z levé strany doklepl do sítě opět Karel Špok - 3:0. V 30. minutě přihrával Lukáš Dohnálek Pavlu Veselému, který svou střelu z 16 metrů uklidil do branky - 4:0. V 35. minutě odcentroval Lukáš Pavlíček na Romana Schobera, a ten byl neomylný - 5:0. Pak ještě propásl šanci na hattrick právě Roman Schober, když zahodil vyloženou šanci.

 

Melč vyfasovala osmičku

Ani ve druhé půli se obrázek hry nezměnil. Melč byla nadále neškodná, a Vítkov své střelecké hody zastavil na čísle osm. V 59. minutě posunul míč Lukáš Dohnálek Matěji Jurečkovi. Jurečka našel Petra Novosada, který kopl míč k tyči - 6:0. V 71. minutě se po centru z rohu hřiště prosadil k tyči Aleš Vavroš - 7:0. V 85. minutě po souboji naběhnul do šestnáctky domácí Matěj Jurečka, který si míč zpracoval a nasměroval míč do sítě - 8:0. Domácí se po výhře dostali na první místo tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (trenér, Vítkov B): Byli jsme jasně lepší. Celý zápas jsme měli převahu a výhra je naprosto zasloužená.

TJ Sokol Melč
Rostislav Poláček (Melč, trenér): Soupeř byl kvalitativně a herně lepší ve všech směrech minimálně o dvě třídy. Výsledek je zasloužený.



Sestavy


TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Veselý [-] , P. Scholaster [-] , M. Kudela [-] , A. Vavroš [-] , R. Schober [-] (46. M. Jurečka [-] ) - K. Špok [-] , L. Dohnálek [-] , A. Čech [-] - L. Pavlíček [-] , P. Novosad [-] (87. T. Kulhánek [-] )

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - J. Mazánek [-] (46. P. Macko [-] ) , O. Stupeň [-] , P. Škrobánek [-] , J. Schindler [-] - M. Martínek [-] , M. Šimeček [-] , J. Pristaš [-] , P. Prda [-] - D. Solný [-] (46. L. Chalupa [-] ) , V. Škrobánek [-]

ŽK: 79. M. Kudela - 70. J. Pristaš .
Hráči zápasu: K. Špok , L. Dohnálek , A. Čech .
Místo: tráva, tráva-Klokočov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sciskala Vladimír  - Biskup Lubomír, Čermín Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.