2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaná Březová ztratila další body


Branky


0

Favorizování hosté z Březové na umělé trávě nováčka z Těškovic ztratili další body. Ty jim můžou pak v konečném účtování chybět.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Účet zápasu otevřel bývalý hokejista Dalibor Sochorek

V prvních třiceti minutách měla více ze hry hostující družina z Březové. Domácí prakticky k ničemu nepustila. Ani hosté si však nevypracovali žádnou vyloženou šanci. Jejich snaha končila před pokutovým územím domácích. Prakticky ze své první vyložené šance vstřelili domácí branku. V 30. minutě zcela propadla hostující obrana, míče se zmocnil Dalibor Sochorek, který si položil na zadek hostujícího obránce a přeloboval brankáře Petra Kukola - 1:0. Do konce poločasu se už nic nestalo. Hra se odehrávala mezi šestnáctkami. Domácí tak šli o přestávce do kabin s jednobrankovým vedením. 

Březová otočila skóre a domácí pak srovnali

Ve druhém poločase hosté na domácí vlítli. Podařilo se jim záhy otočit skóre utkání. V 57. minutě přilétl do domácího vápna centr, Jakub Šuhajík se otočil na pětníku a zavěsil do brány - 1:1. Obrat zařídila bratrská dvojice Cihlářů. Po přihrávce Pavla Cihláře se z pěti metrů trefil Petr Cihlář - 1:2. Domácí pak prostřídali sestavu a dočkali se srovnání skóre utkání. V 71. minutě po přihrávce Dušana Sýkori vystřelil z 20 metrů Jan Šenk, jehož tečovaná střela zamířila do protipohybu hostujícího brankáře - 2:2. Do konce zápasu měla opticky převahu domácí družina, ale skóre se už nezměnilo. Oba celky si tak do tabulky připsaly po bodu. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, trenér): Soupeř nás zaskočil rychlou kombinační hrou. Dostali jsme se pod tlak. Naštěstí jsme se ujali vedení. Ve druhé půli soupeř využil našich dvou chyb a otočil na 1:2. My jsme po prostřídání vyrovnali. Remíza je spravedlivá.

TJ Vítěz Březová
Rostislav Krejčí (Březová, hráč): Prvních třicet minut jsme domácí k ničemu nepustili. Z ničeho nic pak daly Těškovice branku. Druhý poločas jsme na ně vlítli, a otočili jsme skóre. Domácím se pak podařilo srovnat krok, a my jsme ztratili další body.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] - J. Lazar [-] , J. Šenk [-] , D. Sýkora [-] , T. Rek [-] , P. Antoš [-] - V. Vavrečka [-] , D. Sochorek [-]

TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - A. Šuhajík [-] , D. Schustek [-] , J. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] - P. Cihlář [-] , T. Pecka [-] , J. Kostera [-] , K. Demel [-] , P. Cihlář [-] - M. Šuhajík [-]

Hráči zápasu: R. Lazecký , J. Lazar - J. Šuhajík .
Místo: UT. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Radek Roman - Lazecký Přemysl, Široký Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.