Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby jak se patří


0

V Kyjovicích se odehrálo derby mezi domácím týmem a nováčkem z Těškovic. Ze tří bodů se po výborném utkání radovali hosté z Těškovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice vedli o jednu branku

V Kyjovicích se hrálo derby na úrovni. Před výbornou diváckou kulisou nechtělo ani jedno z mužstev prohrát. Hrálo se proto nadoraz celých devadesát minut. Utkání bylo vyrovnané. Hosté se ujali už v 5. minutě vedení, kdy pěknou kombinační akci zkušeně zakončil Jan Lazar 0:1.  Domácí odpověď byla takřka okamžitá. V 14. minutě po centru Lukáše Richtera zaváhala hostující obrana, a Adama Kratochvíl neměl problém míč umístit do sítě - 1:1. Ve 26. minutě zbytečně nahrával domácí stoper přes střed svého pokutového území. Míče se zmocnil Šenk, jenž nahrál Vojtěchovi Vavrečkovi, který udělal kličku i domácímu brankářovi a zasunul míč do prázdné branky - 1:2. Do konce poločasu se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté kontrolovali hru.

 

Vojtěch Vavrečka jistil vedení

Ve druhém poločasu se hrál opět vyrovnaný zápas. Domácí přidali na důrazu a technické fotbalisty z Těškovic to začalo trochu bolet. V 54. minutě dal pojišťovací branku hostů opět Vojtěch Varečka. Trefil se pohotově k tyči asi z 16 metrů - 1:3. Hosté se uklidnili a byli na hřišti o něco lepším týmem. Přesto se nadále hrál fotbal nahoru dolů. Na obou stranách se urodilo ještě několik šancí. Nejvážnější asi byla tyčka, kterou nastřelil domácí Roman Vavrečka a jeho hostující jmenovec Vojtěch. Na ukazateli skóre se už však nic nezměnilo a hosté si tak odvážejí domů tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Daniel Volný (Kyjovice, vedoucí): Hrál se vyrovnaný a pěkný fotbal. Bylo to derby jak se patří, a diváci určitě museli být spokojeni. První poločas jsme prohráli 1:2. Ve druhé půli to bylo vyrovnané. Pak byli mírně lepší hosté, kteří přidali třetí branku, která zápas definitivně rozhodla.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, vedoucí): Hrálo se derby na úrovni. My jsme dokonce vypravili autobus s našimi fanoušky. Začali jsme dobře a ujali se brzo vedení. Pak jsme po chybě inkasovali. Naštěstí jsme do konce půle dali branku na 2:1. Ve druhém poločasu přidal soupeř na agresivitě a důrazu, což nás jako technické mužstvo bolelo. Naštěstí dal Vojtěch Vavrečka brzo pojišťovací branku.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , D. Richter [-] , P. Kotala [-] , J. Kováč [-] - R. Vaněk [-] (55. D. Krayzel [-] ) , T. Pohl [-] , R. Vavrečka [-] , A. Kratochvíl [-] (60. D. Kormanec [-] ) - J. Kudela [-] (70. J. Kolouch [-] ) , L. Richter [-] (83. M. Janalík [-] )

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] , D. Illík [-] - J. Krayzel [-] (57. L. Gelačák [-] ) , L. Brož [-] , J. Solnický [-] - J. Lazar [-] , J. Šenk [-] , D. Sýkora [-] (70. P. Jedlička [-] ) , T. Rek [-] (80. V. Sýkora [-] ) - D. Sochorek [-] , V. Vavrečka [-]

ŽK: 65. V. Sýkora , 77. V. Vavrečka .
Hráči zápasu: P. Kotala - V. Vavrečka .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pinček Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.