Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 10:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Životice plichtily se Štítinou


Branky


0

Zápas dvou rozdílných poločasů se hrál v Dolních Životicích. V prvním byla jasně lepší Štítina ve druhém Dolní Životice. Výsledná remíza je proto spravedlivým vyústěním zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina byla jasně lepší

V prvním dějství byla jasně lepší hostující družina ze Štítiny. Vedení se ujala už v 7. minutě, když tečovaná střela Radima Malocha zapadla za záda domácího brankáře Stanislava Steinera - 0:1. O tři minuty později potáhl balón Jan Heger a přihrál pod sebe na Petra Stoklasu, který střelou podél brankáře vsítil branku - 0:2. V 17. minutě domácí snížili, když po rohu Martina Elbla hlavičkoval přesně Miroslav Hanák - 1:2. V 29. minutě hosté znovu vedli o dvě branky, když se po rohu prosadil rovněž hlavou Petr Boček - 1:3. 

 

Domácí srovnali

Ve druhé půli se hra změnila o 180 °. Domácí dobře presovali a Štítina najednou nevěděla co hrát. V 67. minutě se ve skrumáži v šestnáctce nejlépe orientoval Vít Palyza a střelou od tyčky rozvlnil síť hostujcí svatyně. Vyrovnání přišlo o tři minuty později, když Josef Lazecký dostal od Adama Víchy přihrávku mezi dva beky a pod padajícím gólmanem umístil míč do sítě - 3:3. Domácí pak nadále tlačili, a hosté hrozili z brejků. Na výsledku se už však nic nezměnilo a oba týmy si připisují do tabulky po bodu.



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (Dolní Životice, trenér): Zápas rozdílných poločasů. V první jsme na hřišti nebyli a prohrávali o dvě branky. Ve druhém jsem vystřídal dva hráče a začali jsme hrát na tři útočníky. Podařilo se nám srovnat dvěma slepenými brankami. Remíza je spravedlivá.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): Zápas dvou různých poločasů. V první půli nám vše vycházelo. Získali jsme hodně balónů. Tlačili jsme se do šestnáctky. Dobře jsme presovali. Druhá půle byla z naší strany bídná. Přestali jsme úplně hrát. Vletěli na nás jak tornáda a my nebyli schopni si nahrát. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


FK Dolní Životice
S. Steiner [-] - J. Košárek [-] , V. Palyza [-] , R. Ondřej [-] (88. J. Továrek [-] ) , A. Vícha [-] - A. Najser [-] (46. A. Košárek [-] ) , M. Elbl [-] , M. Pumr [-] (46. O. Jasník [-] ) , J. Lazecký [-] - P. Dušek [-] , M. Hanák [-]

TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - J. Holeš [-] , D. Komenda [-] , D. Nardelli [-] , J. Kunczik [-] - J. Heger [-] (46. D. Peterek [-] ) , R. Maloch [-] (66. D. Heider [-] ) , J. Tietz [-] , D. Adamčík [-] - P. Stoklasa [-] , P. Boček [-]

ŽK: 23. A. Najser .
Hráči zápasu: V. Palyza - T. Mosler .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bačkovský Pavel - Dušek Pavel, Hřivnáč Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.