4:1
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov o svém vítězství rozhodl v prvním poločase


Branky


0

Vítkov díky čtyřem gólům v prvním poločasu zvítězil nad Hlavnící a aspoň do středy se vyšvihl do čela tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov vsítil čtyři branky

V prvním poločase byl Vítkov hodně produktivní a vsítil čtyři góly. První šanci však zahodili hosté, když Tomáš Liška zaváhal sám před brankářem. V 12. minutě se po narážečkách v polovině hřišt dostal k míči Adam Harazin a přeloboval hostujícího brankáře Lukáše Kirschnera - 1:0. V 20. minutě našel Adam Harazin křížným centrem Tomáše Černocha, který byl neomylný - 2:0. V 38. minutě centr zprava z první umístil do branky Adam Harazin - 3:0. O dvě minut později byl navíc Adam Harazin faulován v pokutovém území hostů a Karel Špok prokázal, že penalty umí proměňovat - 4:0.

 

Hlavnice jen snížila

Ve druhé půli Vítkov trošku polevil v nasazení. Hlavnice ho trošku přitlačila před jeho pokutové území. Vítkov hrozil jen z brejků, které byly nebezpečné. Brejky zahodili Karel Špok, Lukáš Pavlíček a Petr Novosad. Hlavnice ze svého tlaku vytěžila pouze jednu branku, když se v 56. minutě ve skrumáži nejlépe zorientoval David Liška, který dorazil do sítě míč vyražený domácím brankářem Daniele Richterem. Navíc se už hosté nezmohli a domácí si tak připsali do tabulky tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (Vítkov B, trenér): My dali rychlý gól a pak jsme chodili do brejků, které jsme proměňovali. Ve druhé půli jsme polevili a soupeř nás zatlačil. Víc jak jeden gól však nevstřelil.

Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, trenér): V prvním poločase se hrál fotbal nahoru dolů- Zatímco domácí proměňovali své šance, my ne. Ve druhé půli jsme domácí trošku přitlačili, ale víc jak jeden gól jsme nevstřelili.



Sestavy


TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Mader [-] (59. K. Krása [-] ) , P. Dubový [-] , P. Scholaster [-] , A. Čech [-] - K. Špok [-] (64. P. Novosad [-] ) , O. Pop [-] , P. Veselý [-] , A. Harazin [-] - L. Pavlíček [-] , T. Černoch [-] (75. J. Malý [-] )

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Hendrych [-] (46. P. Wolf [-] ) , P. Haas [-] , D. Liška [-] , D. Ochrana [-] - J. Wollner [-] , P. Elbl [-] , Z. Vrána [-] (75. J. Lukáš [-] ) , O. Pasterňák [-] - T. Liška [-] , T. Just [-]

ŽK: 33. A. Čech , 71. T. Černoch , 82. L. Pavlíček - 66. T. Liška , 88. J. Wollner .
Hráči zápasu: D. Richter , A. Harazin - T. Liška .
Místo: tráva, tráva-Klokočov. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Šumbera Václav - Lukáš Jakub, Biskup Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.