1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oboustranná spokojenost s bodem


Branky


0

Domácí mužstvo potřebuje k záchraně v soutěži každý bod a proti bojovnému mužstvu Ryhtářova ho zachraňovalo až čtvrthodiny před koncem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase byli hosté lepším mužstvem

V první části hry se domácímu mužstvu hra příliš nedařila. Bojovní hosté si vytvořili mírnou převahu, žádné výrazné brankové příležitosti však neměli. Domácím se velmi brzy zranil Jaroslav Hejný a v dalším průběhu prvního poločasu branku Erika Mikuláška také moc neohrožovali. A tak skončil poločas bezbrankovou remízou.

Góly přece jen přišly

Ve druhém poločase se role na hřišti vyměnily. Lepší byli sice domácí, ale hned na začátku druhé části hry se hosté ujali vedení. Po standardní situaci ze strany, se po centru prosadil střídající Patrik Klúč. Utkání bylo bohaté spíš na zraněné hráče, než na góly. Zranění si vynutila časté střídání hráčů a domácí se i za těchto okolností velmi snažili o vyrovnání skóre utkání. Čtvrthodiny před koncem přeletěl dlouhý nákop obranu hostů a Radek Novotný po samostatném úniku dokázal vyrovnat. V samotném závěru utkání ještě došlo k nezaviněnému zranění domácího Mariana Lusky a tak domácí mužstvo, které již mělo vystřídáno dohrávalo v deseti.



Ohlasy k zápasu


TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér: Po tom jak utkání probíhalo, jsem se získaným bodem spokojen. Větší starosti mi dělají zranění hráčů Mariana Lusky a Jaroslava Hejného, které bych potřeboval do dalších zápasů.

TJ Sokol Rychtářov
Martin Dvořák - trenér: Podle mě remízový zápas, šance na vstřelení gólů byly na obou stranách. Zasloužená remíza.



Sestavy


TJ Habrovany
R. Dvořáček [-] - J. Hejný [-] (21. O. Valehrach [-] ) , T. Tůma [-] (70. M. Mrázek [-] ) , J. Pořízek [-] , J. Souček [-] , R. Novotný [-] , M. Luska [-] , M. Pořízek [-] , L. Pořízek [-] , R. Kopač [-] , Z. Modlitba [-] (61. A. Skřivánek [-] )

TJ Sokol Rychtářov
E. Mikulášek [-] - M. Pospíšil [-] (46. P. Klúč [-] ) , M. Petlach [-] , R. Kyncl [-] , L. Konečný [-] (61. J. Hrad [-] ) , J. Hořava [-] (56. T. Vojtek [-] ) , J. Štelc [-] , S. Vévoda [-] , J. Brunclík [-] , R. Štelc [-] (84. P. Hrad [-] ) , L. Sommer [-]

ŽK: 67. L. Pořízek .
Hráči zápasu: R. Kopač - P. Klúč .
Místo: Habrovany. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vinklárek Václav - TRNAVSKÝ Pavel (N), KUCHTÍČEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.