Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatická přestřelka v Drnovicích


Branky


0

Domácí mužstvo se vyznačuje velmi silnou ofenzivou a dokáže si vytvořit velké množství brankových příležitostí. Pokud se mu daří je proměňovat v góly, nemusí mít o výsledek utkání obavy. Lysovice začaly jarní část sezóny katastrofálně a hlavně skóre z druhých poločasů je po dnešním utkání nula devět. Přesto si z Drnovic odvážejí bod a znovu jim k zisku tří bodů nestačilo ani poločasové vedení tři nula.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šokující úvod zápasu

Pokud někteří diváci s příchodem na drnovický stadion otáleli, již v sedmé minutě přišli o dva góly. Nejprve již ve čtvrté minutě unikl po pravé straně Aleš Martínek a jeho centr prošel kolem brány k Lukáši Foldynovi, který měl snadnou práci dopravit míč do úplně odkryté domácí branky. Jen o tři minuty později prošel Aleš Martínek pro změnu středem drnovické obrany a jeho ne úplně povedená střela prošla pod rukama Miroslava Rašky podruhé do sítě. Domácím mužstvem samozřejmě obdržené branky trochu otřásly, ale postupně si začalo vytvářet převahu a šance. Jenže ve dvacáté druhé minutě běžel  na Miroslava Rašku sám tentokrát Lukáš Foldyna, rozhodl se pro přihrávku a Aleš Martínek zvýšil na nula tři. Potom začaly přicházet brankové příležitosti i na druhé straně. Nejprve Radek Pytela po centru z voleje minul hostující branku, potom stejný hráč po rohovém kopu nastřelil hlavou břevno. Ale mohlo být pro domácí ještě hůř, protože po jednom z protiútoků vypadl Miroslavu Raškovi  míč z rukou a Lukáš Foldyna podruhé prázdnou branku netrefil.

Nedokončený obrat ve druhém poločase

Do druhého poločasu udělali domácí v sestavě hned tři změny. Mužstvo začalo velkým náporem, ale hosté i nadále úspěšně odolávali a přecházeli do rychlých protiútoků. Po jednom z nich zastavila domácí obrana velmi aktivního Aleše Martínka, jen za cenu faulu v pokutovém území. K penaltě se postavil brankář hostů Lukáš Plhal, ale branku přestřelil. Domácí mužstvo to povzbudilo a jejich převaha začínala být drtivá. Zahrávalo jeden roh za druhým a v šedesáté druhé minutě po jednom z nich, propadl míč k Ivanu Drbalovi a ten ho nekompromisně poslal do sítě. Jen o dvě minuty později našel kolmou přihrávkou Dušan Švanda Radka Pytelu a ten po sólu překonal Lukáše Plhala podruhé. Čtvrthodiny před koncem připravil Jakub Raška krásným centrem šanci pro Radka Pytelu a ten svým druhým gólem vyrovnal. Závěrečných patnáct minut bylo velmi dramatických a domácí mužstvo chtělo strhnout vítzství na svoji stranu. Další hlavičku Radka Pytely zastavilo opět břevno a následující dorážku Patrika Patakiho zázračně vytáhl Lukáš Plhal. Hosté odolávali s vypětím všech sil, ale těch měl asi nejvíc Aleš Martínek, který po jedné z mnoha standardních situací domácích vyrazil do brejku. Obešel i  brankáře, ale jeho střela skončila jen na boční síti domácí branky. Domácí bojovali o vítězství do posledních vteřin, ale nakonec se Lysovicím podařilo vybojovat první jarní bod.    



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér: Na začátku utkání nám dělaly velké problémy rychlé protiútoky hostů a přestože jsme jako v každém utkání měli převahu, skóre narůstalo v náš neprospěch. To jak jsme přistoupili ke hře ve druhém poločase, kdy všichni hráči hráli a bojovali nad svoje možnosti, mě velmi potěšilo a hráčům musím poděkovat. Utkání se muselo divákům líbit i když jsme nakonec nevyhráli.

TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér: První poločas byl pro nás snový. Kluci plnili to, co jsme si před zápasem řekli. Počítali jsme s tím, že domácí budou mít více ze hry, a že bychom mohli hrozit z rychlých protiútoků, protože rychlost už není pro Drnovice silnou stránkou. To nám také vycházelo. Klíčový moment byl to, že Lukáš Foldyna nedokázal znovu proměnit vyloženou šanci za stavu tři nula ještě v první půli a také neproměněná penalta ve druhé. Vést čtyři nula, to už by jsme snad neztratili. I když jistý si tím být nemůžu. Další zbytečně ztracené vítězství....



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - I. Drbal [-] , V. Zbořil [-] , V. Polišenský [-] (72. J. Raška [-] ) , P. Měřínský [-] - D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] (46. P. Pataki [-] ) , O. Böhm [-] , R. Pytela [-] - J. Weber [-] (46. M. Slavíček [-] ) , J. Weber [-] (46. Z. Zbořil [-] )

TJ Lysovice
L. Plhal [-] - M. Brovják [-] , L. Šmerda [-] , P. Neděla [-] , M. Brovják [-] - J. Poprik [-] , Č. Malcher [-] , P. Neděla [-] , M. Neděla [-] (72. P. Procházka [-] ) - L. Foldyna [-] (75. M. Bédi [-] ) , A. Martínek [-]

ŽK: 59. I. Drbal - 90. M. Bédi .
Hráči zápasu: A. Martínek .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Florián Jakub - BULA Jan (N), NEDĚLA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.