3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalové umění se nezapomíná


Branky


0

Utkání v Drnovicích mělo být naprosto jednoznačnou záležitostí domácího mužstva. Hosté svojí hrou mile překvapili i když se nedá říct, že by domácí nakládali se svými brankovými příležitostmi bůhvíjak zodpovědně. Přesto se za letního počasí a na ideálním terénu opět konalo galapředstavení dvou hráčů, kteří mají spolu stojedenáct let.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po necelé čtvrthodině hry zahrával Dušan Švanda rohový kop a v šestnáctce hostí se hlavou prosadil Pišta Hrubša. Za stálé převahy domácího mužstva se začínaly množit další brankové příležitosti, ale žádnou z nich se domácím hráčům nepodařilo proměnit. Ve třicáté šesté minutě zahrával Dušan Švanda standardní situaci z levé strany hřiště a neomylně našel na zadní tyči opět hlavu Štefana Hrubši - dva nula. Jen o malou chvíli nato poslal Dušan Švanda kolmou přihrávkou Radka Pytelu se Štefanem Hrubšou samotné na hostujícího brankáře. Radek Pytela ve snaze připravit pro Pištu hattrick šanci promarnil.

Také druhý poločas probíhal za stálé převahy domácího mužstva, ale drnovičtí hráči dobře chytajícího Davida Flajzara v brance hostů nedokázali překonat. Když, ale Jožka Weber poslal kolmou přihrávkou Radka Pytelu s Dušanem Švandou opět samotné na branku hostí, posledně jmenovaný nezištnou přihrávku svého spoluhráče bezpečně proměnil v uklidňující gól. Udělal dobře, protože hosté se v závěru utkání víc osmělovali a z jednoho z protiútoků Miroslav Záruba snížil na konečných tři jedna pro domácí.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": S předvedenou hrou a se ziskem tří bodů jsem samozřejmě spokojený, ale neproměňování brankových příležitostí by se nám v jiných utkáních nemuselo vyplatit.

TJ Sokol Bohdalice B
Zdeněk Julínek - trenér Bohdalic "B": Bylo to jedno z našich povedenějších utkání, ale bohužel musíme zlepšit přesnost přihrávek při přechodu do útoku, protože po našich ztrátách se domácí dostávali snadno do brankových příležitostí.



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - I. Drbal [-] , J. Bula [-] (46. V. Zbořil [-] ) , V. Polišenský [-] (60. Z. Zbořil [-] ) , P. Měřínský [-] - J. Weber [-] , D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , R. Pytela [-] - P. Pataki [-] , O. Böhm [-] (46. M. Slavíček [-] )

TJ Sokol Bohdalice B
D. Flajzar [-] - L. Martínek [-] , M. Smejkal [-] (46. L. Langhammer [-] ) , M. Horák [-] , P. Frydrýšek [-] (46. M. Záruba [-] ) , D. Korkován [-] , R. Vaculčík [-] , J. Vala [-] (87. Z. Julínek [-] ) , T. Dobšíček [-] , J. Krška [-] , M. Formánek [-]

Hráči zápasu: Š. Hrubša - D. Flajzar .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 63. Rozhodčí: Jelínek Petr - BRTNÍČEK Daniel (N), JELÍNEK Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.