Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:00

10.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice potvrdily roli favorita.


Branky


0

Přestože domácí mužstvo bojovalo, vytvořilo si několik výborných brankových příležitostí, dokázalo vstřelii dvě pěkné branky, na zkušené mužstvo drnovického béčka nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedá se nezmínit, že na velmi pěkném pačlavickém hřišti nastupovala obě mužstva téměř do zimních podmínek. Na pačlavickém vršku vyfukoval studený vítr a někteří hráči k tomu přizpůsobili i svoje oblečení. Hru, ale počasí příliš nepoznamenalo a již v jedenácté minutě poslal Štefan Hrubša hostující mužstvo křížnou střelou do vedení. Jen o štyři minuty později  Zbyněk Zbořil postřehl. že Libor Dopita stojí příliš daleko před svojí brankou a chytrou střelou ho překonal podruhé. Potom začala opět úřadovat dvojice Dušan Švanda, Radek Pytela. Po kolmé přihrávce prvního z nich obcházel Radek Pytela brankáře, ale míč si dal daleko od nohy a Oldřich Böhm jej pohodlně poslal do opuštěné domácí branky. Za chvíli po podobné akci opět unikl Radek Pytela poslal míč před domácí branku kde se zdálo, že se míč odrazil od Marka Navrátila do vlastní sítě. Rozhodčí Jaroslav Kaplánek to viděl jinak a gól připsal hostujícím Zbyňku Zbořilovi. Domácím nelze upřít bojovnost a do poločasu dokázali snížit. Po chybě hostující obrany Jiří Soldán připravil šanci pro Jiřího Kocourka, který stanovil konečné skóre prvního poločasu.  

I ve druhém poločase hosté dobře kombinovali, vytvářeli si šance, dokonce již v první minutě druhé půle vstřelili branku, ale rozhočí ji správně neuznali pro ofsajd. Další šance skončily na nepřesné finální přihrávce, nebo na brankáři Jirkovi Dopitovi. Přestože hosté měli trvalou územní převahu, branku vstřelil Radek Pytela až deset minut před koncem, když přeloboval domácího brankáře. Domácí si ve druhém poločase vytvořili větší množství brankových příležitostí, ale dlouho žádnou nemohli proměnit. Některé z nich vychytal Mirek Raška, hlavně hlavičku Jiřího Kocourka vyrazil naprosto zázračně. Další šance stejného hráče skončila na břevně hostující branky a tak se jiří Kocourek dočkal branky až čtyři minuty před koncem když snížil na konečných pět dva pro hosty.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic "B": Výsledek odpovídá postavení mužstev v tabulce i fotbalovým kvalitám hostujícího mužstva. Snažili jsme se bojovností dosáhnou co nejlepšího výsledku a při proměnění některých našich šancí jsme mohli být spokojeni.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": I když nám dnes chyběli někteří hráči, zvládli jsme dobře první poločas a celkem bez problémů jsme zvítězili.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Brablík [-] , J. Soldán [-] (46. M. Bulant [-] ) , V. Keršner [-] , D. Vincenec [-] , K. Kyas [-] , J. Kocourek [-] , M. Navrátil [-] , J. Kuchtík [-] (70. M. Pozdíšek [-] ) , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-]

FK Drnovice B
M. Raška [-] - V. Zbořil [-] , V. Polišenský [-] , D. Slezák [-] - J. Weber [-] (70. M. Jelínek [-] ) , D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , O. Böhm [-] , R. Pytela [-] - Z. Zbořil [-] - . Měřínský [-]

Místo: Pačlavice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kaplánek Jaroslav - SYPĚNA Josef (N), BOŽÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.