2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pustiměř se po sestupu zatím stále hledá


Branky


0

Pustiměřské mužstvo kráčí soutěží zatím s jednou porážkou, ale jeho výkony jsou dost nepřesvědčivé. V domácím utkání s Chvalkovicemi na Hané dokázalo otočit skóre zápasu a s určitou dávkou štěstí vítězství udrželo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo v dosavadním průběhu soutěže moc důvodů ke spokojenosti zatím němělo a ani sobotní utkání nezačalo příliš dobře. Chvalkovice se rychle ujaly vedení a domácí hráči hodně znervózněli. Naštěstí se jim po osmi minutách podařilo po odraženém rohovém kopu vyrovnat. Do konce poločasu se stav utkání již nezměnil.

Také druhý poločas byl vyrovnaný a do brankových příležitostí se dostávala obě mužstva. Akce domácích byly fotbalovější, ale také hosté se dostávali do vyložených brankových příležitostí, které však vznikaly spíš po chybách domácí obrany. Hosté zakončovali velmi nepřesně a tak o výsledku utkání rozhodla jedna dobře zakončená kombinační akce domácího mužstva. V závěru zápasu dokázali domácí se štěstím výsledek ubránit a získali důležité body.



Ohlasy k zápasu


FK Pustiměř
Pavel Holub - hráč Pustiměře: Ve vyrovnaném utkání jsme po rychle obdržené brance znervózněli a po celé utkání jsme o vítězství museli hodně bojovat. Naštěstí soupeř svoje příležitosti nevyužil a tak jsme s trochou štěstí vítězství ubránili.




Sestavy


FK Pustiměř
P. Uhlíř [-] - M. Švehla [-] , P. Hanák [-] , Z. Pořízek [-] (64. T. Hůlka [-] ) , L. Kučírka [-] - O. Klimek [-] , J. Sedlák [-] , D. Kudýn [-] , P. Spodný [-] (9. P. Holub [-] ) - J. Kudýn [-] , J. Brandýs [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
P. Kudyn [-] - J. Novák [-] , V. Baranyai [-] , D. Neckář [-] (70. D. Neckář [-] ) , . Šášek [-] - P. Szeliga [-] , J. Pospíšil [-] , J. Hradil [-] , J. Pospíšil [-] - D. Šimeček [-] (42. D. Churý [-] ) , J. Tumma [-]

ŽK: 86. P. Szeliga .
Místo: Pustiměř. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hák Martin - INDRYCH Pavel (N), MATOUŠEK Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.