1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:30

5.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovické "béčko" opět nerozhodně.


Branky


0

V dalším utkání se FKD "B" znovu utkalo s loňským účastníkem okresního přeboru a přestože obě mužstva nenastoupila v nejsilnějších sestavách hrál se vyrovnaný a pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli navrch zkušení domácí hráči. Drželi míč v přesné a rychlé kombinaci a snažili se vypracovat si dobré brankové příležitosti. Hosté se po zisku míče pokoušeli o rychlé protiútoky, které ale nedokázali nebezpečně zakončit. Když se domácím nepodařilo vstřelit branku po postupně vypracovaných příležitostech, přišla po půlhodině hry rychlá akce po pravé straně hřiště. Na překvapivý centr Josefa Webera mladšího naskočil David Slezák a nekompromisní hlavičkou poslal domácí mužstvo do vedení.

Do druhého poločasu nastoupili hosté hodně odvážněji a vytvořili si trvalý tlak na domácí branku. Naopak domácí hrozili z rychlých protiútoků, kterým chyběla pouze poslední finální přihrávka. Přestože si hostující hráči díky výborně hrající stoperské dvojici Petr Měřínský, Michal Slavíček vyložených příležitostí mnoho nevytvořili, čtvrthodiny před koncem po odraženém míči ze standardní situace, Michael Smejkal pěknou střelou vyrovnal. V závěru utkání se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svoji stranu. Asi blíž k tomu měli domácí, když po propadlém míči na zadní tyči, Dušan Švanda nastřelil spojnici tyče a břevna branky Milana Rause.



Ohlasy k zápasu


FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD "B": Soupeř má kvalitní běhavé mužstvo, ale myslím si, že vzhledem k poměru brankových příležitostí jsme měli k vítězství blíž.

FK Pustiměř
Pavel Holub - hráč Pustiměře: Před utkání jsme chtěli každopádně bodovat, ale zároveň jsme měli respekt k technickým i taktickým kvalitám soupeře. Na velkém hřišti se jim jen těžko bere míč a neustálé napadaní stojí mnoho sil. Nedokázali jsme se prosadit ani rychlými brejky, takže nakonec nerozhodný výsledek bereme.



Sestavy


FK Drnovice B
M. Raška [-] - P. Měřínský [-] , J. Bula [-] (46. V. Zbořil [-] ) , V. Polišenský [-] , D. Slezák [-] - M. Slavíček [-] , D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , O. Böhm [-] - J. Weber [-] (58. M. Jelínek [-] ) , Z. Zbořil [-] (81. M. Strnad [-] ) -

FK Pustiměř
M. Raus [-] - P. Hanák [-] - P. Holub [-] (81. V. Smékal [-] ) , J. Brandýs [-] , M. Smejkal [-] , M. Švehla [-] , T. Kubíček [-] , J. Sedlák [-] , Z. Pořízek [-] (55. T. Hůlka [-] ) , L. Kučírka [-] , O. Klimek [-]

ŽK: 78. D. Slezák - 70. P. Hanák , 89. M. Smejkal .
Místo: Drnovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Daniel - ŠEBESTA Jan, ŠTRAJT Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.