Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí slibné vedení neudrželi


Branky


0

Lysovice mají sice v současné době mladé a dobré mužstvo, ale nastoupily proti dvojnásobnému vítězi této soutěže s určitým respektem. Přesto se v závěru prvního poločasu dostaly do nadějného vedení tři jedna. Zkušení hosté získávali postupně herní převahu a nakonec se o vítězství v tomto utkání bojovalo až do samotného závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože do zápasu vstoupili lépe hosté a vypracovali si několik brankových příležitostí, do vedení šli v jedenácté minutě Patrikem Nedělou domácí. Drnovice dokázaly v dvacáté první minutě Jožkou Weberem vyrovnat, ale pět minut před koncem poločasu vedli domácí po střelách Michala Neděli a Patrika Procházky tři jedna. Hosté dokázali ještě do poločasu po centru Jozefa Webera Štefanem Hrubšou snížit na rozdíl jedinné branky.

Ve druhém poločase předváděli hosté hru na jakou jsou od nich diváci zvyklí. Drželi míč v přesné a jednoduché kombinaci a šetřili ve velkém horku síly na zvrácení výsledku. Když v padesáté druhé minutě Pišta Hrubša opět po centru a opět hlavou vyrovnal stav utkání, zdálo se, že hostům zbydou síly i na rozhodující branku. Domácí zvýšili aktivitu a Drnovice drželi domácí rychlé útočníky "na uzdě" jen díky výbornému výkonu stopera Petra Měřínského. Nakonec, vzhledem k průběhu utkání, byli asi oba soupeři s bodem spokojeni. 



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Zdeněk Gryc - trenér Lysovic: Dnes jsme hráli asi proti nejlepšímu mužstvu soutěže. Naši hráči měli před soupeřem příliš velký respekt a přestože si myslím, že při dobrém výkonu jsme byli schopni vyhrát, jsem s bodem spokojený.

FK Drnovice B
Vlastimil Polišenský - trenér FKD: Dnes jsme doplatili na neproměňování brankových příležitostí v úvodu utkání. Vzhledem k průběhu zápasu, kdy jsme prohrávali již o dvě branky, jsem s bodem také spokojený.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - L. Šmerda [-] , M. Brovják [-] , D. Novotný [-] , P. Beránek [-] - M. Neděla [-] , O. Bačovský [-] (82. M. Brovják [-] ) , P. Neděla [-] , J. Poprik [-] - Č. Malcher [-] (85. P. Neděla [-] ) - P. Procházka [-] (61. M. Bédi [-] )

FK Drnovice B
M. Raška [-] - P. Měřínský [-] , D. Slezák [-] , V. Polišenský [-] (46. D. Lukeštík [-] ) - D. Švanda [-] , Š. Hrubša [-] , O. Böhm [-] , V. Zbořil [-] , J. Weber [-] (64. J. Weber [-] ) - Z. Zbořil [-] , M. Jelínek [-] (46. V. Kučera [-] ) -

ŽK: 81. M. Neděla , 82. L. Šmerda - 64. Z. Zbořil , 81. D. Slezák .
Místo: Lysovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Machala Karel - ORÁLEK Vladimír (N), OLEJNÍČEK Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.