0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

15.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchava doma bez bodů


Branky


3. J. Fanta , 13. R. Čech
0

Libchavu čekal těžký soupeř, na kterého bylo zapotřebí se obzvláště připravit. To se sice stalo, ale domácí nevsítili gól. Kunratice tak potvrzují svou roli favorita, když venku přehráli domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé góly pro hosty

Hosté na domácí vyloženě vlétli. Ve 3. minutě jsme se dočkali první branky, kterou měl na svědomí Jiří Fanta a zápas dostal speciální náboj. Za deset minut už to bylo 2:0. Zasloužilec byl se jménem Roman Čech. Domácí nevěšeli hlavy a snažili se otočit. Nepovedlo se jim ani srovnat, natož přejít do vedení. Měli ovšem také smůlu. Po většinu zápasu od prvních dvou branek byli relativně lepším a jen díky své neschopnosti dát branku, nebrali ani bod. Zápas do poločasu 0:2 pro Kunratice.

Libchava s utkáním nic neprovedla

Ne, že by domácí nechtěli, ale dát branku jim dnes prostě nebylo souzeno. Zapříčinil se o to hlavně golman Kunratic František Trč, který pochytal nejednu tutovku a odjíždí s nulou na triku. To samé platí i o domácím brankáři, který po dvou inskasovaných brankách, nadále nepouštěl nic. Zápas tak bez branek uplynul a hosté z Kunratic můžou slavit výhru, protože se jim povedlo vykrást stadion v Libchavě, v konečném znění 2:0. Nyní jsou již na druhém místě v lize. Libchava je sedmá.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Libchava
Václav Erben (trenér Libchavy): „Dlouho jsme hosty hrát neviděli a tak lze jen těžko něco očekávat. Na to, že jsou, kde jsou, nepředvádí nejlepší výkon, alespoň u nás. První půli vydrželi běhat a tu druhou už nestíhali, ale zřejmě vyhráli díky své zkušenosti.“




Sestavy


TJ Horní Libchava
M. Groman [-] - P. Erben [-] , M. Vyšohlíd [-] , V. Tkachenko [-] , T. Hřebřina [-] - R. Krasniqi [-] , R. Tichý [-] , J. Brejška [-] - P. Heinrich [-] , O. Pospíšil [-] - L. Kracík [-] (67. D. Hašek [-] )

SK Kunratice u Cvikova
P. Ježek [-] (85. M. Žák [-] ) - F. Trč [-] , J. Til [-] , R. Bobelák [-] , P. Haman [-] - I. Fanta [-] (60. D. Haman [-] ) , S. Klodner [-] , J. Linger [-] , J. Fanta [-] - R. Čech [-] , P. Kadlec [-] (80. L. Grežďo [-] )

Hráči zápasu: M. Groman - F. Trč .
Místo: H.Libchava. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Řezáč Josef - TYKVA Lukáš, MAREK Zdenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.