Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení! Poslední Načešice obraly o body doposud suverénní Libišany


Branky


0

V Načešicích bylo o posvícení vskutku veselo. Místní fotbalisté dokázali připravit o body první Libišany. Dvěma brankami se na tom podílel Filip Jirásek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Libišany

Tento zápas byl výjimečný tím, že se v něm střetl první a poslední tým tabulky. Libišanům se navíc vrátil do sestavy hvězdný Kaufman. Na první pohled to vypadalo na jednoznačný průběh, ovšem nebylo tomu tak.

Přes úvodní nápor hostů, to byli domácí fotbalisté, kteří vstřelili první branku zápasu. Filip Jirásek si všimnul špatně postaveného brankáře Šimona, vzpomněl si na Karla Poborského, a lobem Šimona překonal. Už o dvě minuty bylo srovnáno. Po rohu, který rozehrával Svatoň, vyrovnal Kučera. To Libišany nabilo energií a vybojovali si řadu standardních situací.

 

Ve dvacáté minutě se do šance dostal domácí Svoboda, ale bez úspěchu. O sedm minut později byl tentýž hráč znovu neúspěšný po samostatném úniku. Deset minut před koncem však zařídil na druhé straně poločasové vítězství Libišan Horyna po rychlé kombinaci s Hronem.

Načešicím se podařilo nemožné - vyrovnat zápas s prvními Libišany

Úvod druhého poločasu patřil Načešicím. Dominik Levínský přihrál z levého křídla před bránu Filipu Jiráskovi a po souhře mladíků bylo srovnáno. O sedm minut později si Jirásek sáhl na hattrick, ale Šimona se mu potřetí už překonat nepodařilo. Naopak na druhé straně poslal hosty do vedení svým druhým gólem v zápase Radek Horyna.

 

Načešickým fotbalistům se nakonec zázrak podařil. V 78. minutě srovnal kapitán Michal Svoboda. Přes slet šancí v závěru na obou stranách mířilo utkání ke strhující koncovce v podobě pokutových kopů.

Při penaltách hosté odvrátili ostudu

Při pokutových kopech byli již jistější hosté. Dali všechny penalty, které kopali. Načešice se mýlili až v osmé sérii a Libišany tak vyhráli poměrem 8:7.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Kučera (trenér Načešice): Hráčům musím za dnešní výkon poděkovat.Jak jsem konstatoval po minulém kole-mužstvo kvalitu má a dneska to konečně předvedlo,navíc nás v důležitých okamžicích podržel brankář..Za druhý poločas jsme si možná zasloužili i body tři.Penalty to už je jenom o štěstí.Nemůžeme však být hned hlavou v oblacích,jdeme od zápasu k zápasu.Toto utkání jenom potvrdilo,jak bude letos tato soutěž vyrovnaná.

FC Libišany
Libišany: první ztracený bod sice mrzí, ale je to trest za chyby v obranné fázi a neproměněné příležitosti, které jsme si vypracovali . Zápas to byl divácky velice zajímavý, hrálo se od podlahy nahoru, dolů a ve velikém tempu celý zápas. Domácí, ač hráli většinu zápasu bez míče to fyzicky zvládli na výbornou, samozřejmě vidina dobrého výsledku jim dávala křídla jako po RED BULLU ...Výborně zahráli oba naši střelci, Tomáš Kučera a Radek Horyna, oba mají dohromady na svém kontě už dohromady 5 branek ! Bohužel se k nim krom Šimona už nikdo jiný výrazně svým výkonem nepřiblížil a zůstali jsme přece jen dost daleko za očekáváním našich fandů, kterých přijelo hodně. Domácí hráči hráli maximálně účelně. Velice zodpovědně se vraceli do obranných pozic, hráli tvrdě i obětavě a na rozdíl od našich hráčů proměnili šance, které si vypracovali. Přejeme jim, aby se z posledního místa co nejdříve odlepili do klidného středu tabulky, protože na to jednoduše mají... Našim dalším domácím zápasem bude mač s nebezpečným Heřmanovým Městcem, měl by to oproti Načašicím být zápas dvou technických mužstev a především na rovném hřišti ....



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - A. Jirásek [-] , M. Dobrovolný [-] , M. Chmelík [-] , R. Jošt [-] - D. Jirásek [-] (32. F. Bříza [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Marek [-] , V. Mládek [-] - D. Levínský [-] (85. R. Novák [-] ) , F. Jirásek [-]

FC Libišany
D. Šimon [-] - V. Strnad [-] , D. Klement [-] , M. Hron [-] , T. Kučera [-] - J. Kaufman [-] , R. Horyna [-] , L. Brož [-] , J. Vydarený [-] - A. Machala [-] , O. Svatoň [-] (74. P. Kuric [-] ) -

Hráči zápasu: F. Jirásek - R. Horyna .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zerzán Miloš - ZAVŘEL Aleš, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.