Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Chvojno se Starým Hradištěm smírně 3:3


Branky


0

V sobotu bylo ve Vysokém Chvojně k vidění zajímavé a rušné utkání, ve kterém se skóre přelévalo ze strany na stranu.Více se dozvíte v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Na chvojenskou horkou půdu tentokrát zavítalo Staré Hradiště B.Domácí rowdies vytvořili svým fanděním skvělou atmosféru. 

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, možná o chloupek lepší a nakonec i šťastnější byli domácí fotbalisté.Šance byly k vidění na obou stranách, ale o něco více si jich v první půli vytvořilo Chvojno a brankář hostů Josef Bílek tak musel několikrát pomáhat svému týmu.

Vstup se lépe vydařil Starému Hradišti, které se v 5.minutě ujalo vedení zásluhou dorážejícího Petra Lexmana - 0:1.

O chvíli později už ale bylo srovnáno.Lexman ztratil míč na hranici vlastní šestnáctky, domácí se tak dostali k zakončení, brankář Bílek střelu vyrazil a dobíhající Lukáš Čefelín vyrovnal - 1:1.

Ve 37.minutě šli chvojenští do vedení, když se po závaru ve vápně prosadil Radim Kocián - 2:1.

Domácí tak byli v první půli o gól lepší.

 

 

 

Další tři branky a k tomu dvě červené karty

Trenér Hradiště udělal do druhého poločasu hned tři změny.Jeden ze střídajících hráčů Filip Komárek krátce po svém příchodu prošlápl jednoho z domácích, za což uviděl žlutou kartu.

V 60.minutě zahráli domácí rukou v pokutovém území a rozhodčí Šebetka nařídil pokutový kop, ten si vzal Petr Shejbal a střelou po zemi k pravé tyči překonal brankáře Horáka - 2:2.

Hradiště se chvíli nato radovalo z vedení, obránce Šmíd vystřelil a Lexman vstřelil z dorážky svůj druhý gól v zápase - 2:3.

Hosté mohli vzít otěže utkání do svých rukou, ale čáru přes rozpočet jim udělalo hloupé vyloučení Filipa Komárka, který svoji druhou žlutou kartu dostal za nepovolenou výstroj, přesněji řečeno nedostatečnou, jelikož nastoupil do hry bez chráničů.

V početní převaze hrajícím domácím se povedlo v 78.minutě vyrovnat, když hostující Teplý nedokázal odkopnout míč v malém vápně a Lukáš Čefelín šel po hlavě za vyrovnáním, což se mu také povedlo - 3:3.

Také Chvojno nakonec dohrávalo o deseti.V 80.minutě unikal sám na branku Shejbal, Libor Kalavský ho zezadu stáhl a putoval do sprch.

Divoké utkání tak nakonec skončilo dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára ( trenér St. Hradiště): Já bych řekl, že to bylo vyrovnané utkání a remíza je zasloužená.Chválím fanoušky Vysokého Chvojna za slušné perfektní fandění.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Vysoké Chvojno
M. Horák [-] - L. Kalavský [-] , M. Komárek [-] , J. Faltys [-] , R. Centner [-] - R. Malý [-] , V. Pařízek [-] , L. Čefelín [-] , P. Horák [-] - R. Kocián [-] , P. Ryšavý [-]

TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - R. Šmíd [-] (46. P. Holman [-] ) , M. Voříšek [-] , M. Skuček [-] (46. L. Hanč [-] ) , V. Kurstein [-] - P. Lexman [-] , R. Sluťak [-] , V. Teplý [-] , L. Podroužek [-] - T. Komárek [-] (46. F. Komárek [-] ) , P. Shejbal [-]

ŽK: 47. F. Komárek . ČK: 80. L. Kalavský - 66. F. Komárek .
Hráči zápasu: L. Čefelín - J. Bílek .
Místo: Vysoké Chvojno - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šebetka Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.