J. Horák 63.
J. Dávid 75. (p.)
2:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostřetín statečně vzdoroval Mikulovicím


Branky


63. J. Horák , 75. J. Dávid (p.) - 30. L. Valský , 47. J. Vencl , 55. M. Frydrych (vl.) , 64. J. Vencl , 75. J. Vencl
0

V tomto zápase hostil poslední tým lídra z Mikulovic, očekával se vysoký výsledek.Avšak domácí mile překvapili a dokázali s favoritem držet krok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubené vedení favorita

Na posvícení se přišlo v Ostřetíně podívat na fotbal hodně lidí a většinu z nich domácí nakonec svým výkonem nejspíše překvapili, protože se dala očekávat hra kočky s myší v podání lídra soutěže.

Hned ve druhé minutě se po centru Jakuba Hyxy porsadil Tomáš Karlík mladší, ale jeho branka nebyla pro ofsajd uznána.

Mikulovice většinu hry drželi míč na svých kopačkách, ale do šancí se moc nedostávali, jelikož domácí dobře bránili.

Po půl hodině hry směřoval dlouhý míč na Tomáše Karlíka mladšího, jeden z domácích obránců jej odvrátil, ale jeho kolega zahrál rukou a hostům se naskytl zajímavý přímý volný kop zhruba tři metry za vápnem.Leoš Valský míč trefil přesně pod břevno, brankář Marek Schejbal na jeho střelu nedosáhl a hosté se ujali vedení - 0:1.

Skóre se do poločasu již nezměnilo.

Ve druhé půli začaly padat branky

Hosté z Mikulovic ve druhém poločase více útočili a hned po dvou minutách hry se jim podařilo vsítit gól.Tomáš Karlík ml. přihrávkou z pravé strany uvnitř pokutového území našel Jiřího Vencla, který neměl problém skórovat - 0:2.

V 55.minutě se do vlastní sítě trefil Michal Frydrych, když srazil přihrávku Tomáše Karlíka ml. za Schejbalova záda - 0:3.

Ostřetínští dokázali snížit v 63.minutě, po dlouhém míči střílel hlavou Jiří Horák, brankář Dufek jeho střelu podcenil a lovil míč ze sítě - 1:3.

Hned o minutu později si vzal slovo opět Jiří Vencl, když po akci po křídle dostal míč do výhodné pozice a nemýlil se - 1:4.

75.minuta byla bohatá na branky.Domácí měli možnost penalty, která se pískala po faulu Dufka.Július Dávid poslal brankáře na druhou stranu a bylo to 2:4.

Prakticky po rozehrávce se po dlouhém míči od Pavla Handlíře dostali do úniku bratři Venclové, mladší Jiří zvolil střelu a mohl se tak radovat z dalšího hattricku - 2:5.

 

Mikulovice si tak připsali povinné vítězství, ale Ostřetín ostudu rozhodně neudělal.



Ohlasy k zápasu



SK-1.FC Mikulovice
Tomáš Karlík mladší (hráč Mikulovic): Zápas byl skoro vyrovnaný, my jsme drželi balón více na kopačkách,a proměnili jsme některé ze šancí, které jsme měli.Přeji Ostřetínu, ať se jim daří.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - M. Frydrych [-] , R. Svoboda [-] (55. J. Hubáček [-] ) , O. Novotný [-] , M. Vančura [-] - M. Sýkora [-] , L. Pelc [-] , P. Černý [-] , J. Dávid [-] (75. P. Bukáček [-] ) - J. Horák [-] , D. Krátký [-]

SK-1.FC Mikulovice
P. Dufek [-] - M. Karlík [-] , P. Handlíř [-] , T. Karlík st. [-] (60. K. Fendrich [-] ) , K. Hromek [-] (51. P. Rychtařík [-] ) - R. Stefanov [-] (20. L. Václavek [-] ) , T. Karlík ml. [-] , L. Valský [-] , J. Hyxa [-] - J. Vencl [-] , P. Vencl [-]

ŽK: 60. J. Horák .
Hráči zápasu: M. Schejbal - J. Vencl .
Místo: Ostřetín - tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šebetka Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.