1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroslav vydřela hubené vítězství na domácím hřišti


Branky


0

Los 7.kola III.třídy Holicko proti sobě svedl dva ambiciózní týmy z horní poloviny tabulky, počasí fotbalu přálo a diváci dorazili v solidním počtu.Avšak samotné utkání nakonec zůstalo za očekáváním.Více se dočtete v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka z ojedinělé šance

Tento zápas neměl jasného favorita.Ješte před samotným utkáním se do rozdílných situací dostali oba trenéři.Domácí lodivod Roman Valenta, který se tentokrát v brance neobjevil, mohl nasadit optimální sestavu.Zato trenér hostí David Matějů počítal jednu absenci za druhou a tak v Jaroslavi vyběhla hodně poslepovaná sestava.

Po uvodní oťukávací partii se urodilo hned z první vážnejší šance.Lukáš Rychtařík poslal přes celou polovinu hřiště křižný míč za obranu, kde vyplaval nehlídaný Vojtěch Jirout, který balón po odskoku napálil nechytatelně na zadní tyč Nahálkovi branky - 1:0.

Domácí si vytvořili ještě jednu příležitost.Pak už byl obraz hry stejný.Hosté se snažili držet míč, ale do šancí se nedostávali.To se nedařilo ani jaroslavským, kteří bránili svůj náskok.Navíc rozhodčí Rambousek svými výroky způsobil, že hra byla velice kouskovaná a rozhádaná.Tudíž se v podstatě více nehrálo než hrálo. 

Zápas bez šancí pokračoval

Druhá půle pokračovala ve stejném duchu.Hosté možná ještě více drželi míč, ale opět si nebyli schopni vytvořit vyraznější příležitosti.Rosice měli sice hodně standartních situací na polovině domácích, ale většina centrovaných míču končila u brankáře Davida Limberského a co se kněmu nedostalo, to odvrátila konsolidovaná obrana.Hru rosických tvořil převážně Jiří Tesař, navzdory tomu, že se ve druhé půli stáhl do obrané řady.

Možnosti k vyrovnání měli hosté v podstatě jen dvě.Jakub Němec z trestného kopu protáhl Limberského a Martin Tesař vyslal svou přízemní střelu vedle pravé tyče domácí branky.Více domácí svým bojovným kolektivním výkonem nedovolili a náskok si uhlídali.

Diváků přišlo v Jaroslavi tradičně dost, ale ti, kteří tentokrát zůstali doma, o moc nepřišli.



Ohlasy k zápasu


TJ Jaroslav
Roman Valenta (trenér Jaroslavi): Byl to vybojovaný zápas, hráli jsme opravdu kolektivně.Fotbalově byly určitě lepší Rosice.V útoku měli oba dva bratry Tesaře, které bylo těžké odstavit od balonu.Na to, že jsme hráli doma, tak jsme spíš bránili než útočili, ale bojovností a využitím jedné ze dvou našich šancí jsme zvítězili.

TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů (trenér Rosic): Zápasu bez šancí by jednoznačně slušela remíza.Nicméně bez ohledu na výsledek je k zamyšlení to, co míra tvrdosti za hranou musí způsobit, aby rozhodčí používal karty a sjednat tak fotbalový respekt.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Jaroslav
D. Limberský [-] - J. Zerzán [-] , S. Trunec [-] , A. Pištora [-] , J. Trunec [-] - F. Marci [-] , J. Friml [-] , V. Jirout [-] , L. Hloupý [-] - M. Trunec [-] , L. Rychtařík [-] (78. M. Šebetka [-] )

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , J. Roubal [-] , M. Morávek [-] , L. Němec [-] - P. Hanko [-] (51. P. Chládek [-] ) , L. Rousek [-] , V. Levai [-] , M. Těšitel [-] (70. J. Klimeš [-] ) - J. Tesař [-] , M. Tesař [-]

ŽK: 80. F. Marci - 20. M. Morávek .
Hráči zápasu: S. Trunec - J. Tesař .
Místo: Jaroslav - tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rambousek Miloš - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.