Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modlany zbytečně ztratily se Srbicemi


Branky


0

Náhradní brankář Modlan Marek Trhlík tentokrát nebyl tím, kdo by své mužstvo podržel. Naopak, po dvou chybách měl velký podíl na ztrátě tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě hrubky gólmana Trhlíka

Diváci nečekali v Modlanech příliš dlouho na první gól. Již ve 5.minutě se prosadili hosté, kdy zůstal osamocený Michal Salák a poslal Srbice do vedení. O dvě minuyt později chyboval modlanský gólman a již to bylo 2:0 pro hosty. Domácí vývoj utkání nezlomil a podařil ose jim hned za tři minuyt snížit zásluhou Pavla Karlíka. A Modlany mohly vyrovnat, sudí nařídil pokutový kop, který však Divecký chytil a následně z protiútoku Srbice navýšily na 3:1. Ve 34.minutě domácí opět dokázali snížit skóre na 2:3, když branku zařídil Radek Kupka. Jenže přišla druhá chyba gólmana a hosté se ujali vedení 4:2. Do konce poločasu si Modlany vytvořily několik šancí, nastřelily i břevno, ale nic gólem neskončilo.

Srbice si výhru pohlídaly

V druhém poločase si Modlany vytvořily nějaké šance, ale nic z toho nezužitkovaly. Stav utkání si už Srbice pohlídaly a tak se utkání již spíše už dohrávalo s vidinou vítězství hostů. Domácí přišli o výhru zbytečnými chybami, které mohou napravit již v dalším utkání, kdy zavítají do Duchcova.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Modlany
Miroslav Janota, trenér: My jsme měli v utkání dost šancí, ale zásadní bylo to, že jsme si nechali dát za první poločas čtyři góly po našich chybách. Říkali jsme si, že je to derby a že nesmíme soupeře podcenit a ono k tomu bohužel došlo a soupeř toho využil.




Sestavy


TJ Baník Modlany
M. Trhlík [-] - V. Šedina [-] , P. Karlík [-] , D. Tesařík [-] , M. Ludík [-] - L. Šípek [-] (22. P. Džuban [-] ) , R. Kupka [-] (55. J. Vavrinec [-] ) , M. Doležal [-] , J. Franc [-] - J. Paseka [-] (65. J. Formánek [-] ) , T. Vavrinec [-]

TJ Sokol Srbice
Z. Divecký [-] - P. Kliský [-] (59. M. Kulhánek [-] ) , R. Götz [-] , D. Lipert [-] , M. Vitner [-] , V. Kolinger [-] , J. Zavadil [-] - K. Jelen [-] , A. Švábenský [-] (84. P. Kordule [-] ) , M. Kuncl [-] (90. J. Konečný [-] ) - M. Salák [-] -

ŽK: 34. M. Doležal , 38. J. Paseka , 57. P. Karlík , 74. P. Džuban , 90. J. Vavrinec - 8. D. Lipert , 23. A. Švábenský , 54. K. Jelen , 63. M. Vitner .
Hráči zápasu: P. Karlík .
Místo: Modlany. Počet diváků: 300. Rozhodčí: Doubek Tomáš - MECL Marcel, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.