3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 11:00

12.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proboštov vyzrál nad Bílinou


Branky


0

Po nepříliš lichotivé bilanci vzájemných zápasů se Proboštovu podařilo nad nepříjemným soupeřem z Bíliny zvítězit o dvě branky. Rázem má Proboštov stejný počet bodů, jako druhý a třetí celek tabulky krajského přeboru a prozatím se drží na čtvrtém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Proboštovu se podařilo vyrovnat

Již od prvních minut se hrálo vyrovnané utkání, kdy se ve 20.minutě poprvé radovali hosté, kteří se zásluhou Pavla Kotěšovského ujali vedení 1:0. Domácí věděli, že to s Bílinou nebude lehké utkání. S tímto soupeřem nemají dobrou bilanci a i v tomto utkání to bylo znát. Jenže jednou se to zlomit prostě musí, řekli si proboštovští a v 31.minutě vyrovnával Jiří Petrik. To však bylo z celého prvního poločasu vše a do kabin se šlo za smírného stavu 1:1.

Štěstí stálo u domácích

Druhý poločas byl obdobný tomu prvnímu. šance byly na obou stranách, bylo jen otázkou toho, kdo je dokáže zužitkovat. Hosté většinou zlobili ze standardních situací, které měli perfektně připravené. Jednou se jim podařilo dát břevno, pak v několika šancích ukázal výborně chytající brankář Račuk. Diváci se určitě měli na co koukat a v 65.minutě si podruhé mohli zařvat gól, když se prosadil Jiří Baran. Domácí se do toho po druhé brance opřeli a přidali i třetí branku, o kterou se v 80.minutě postaral Jiří Váňa. Proboštov tak zvítězil nad Bílinou 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Proboštov
Hynek Chalupník, manažer: Bylo to vyrovnané utkání s vyrovnanými mančafty a s tím rozdílem, že my jsme dali tří góly a hosté pouze jeden.




Sestavy


TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] , D. Mikiska [-] (71. L. Pelc [-] ) , J. Blažek [-] , A. Memeti [-] , J. Baran [-] , P. Pazdera [-] , M. Pešula [-] , J. Petrik [-] (83. M. Šváb [-] ) , J. Váňa [-] (88. Z. Rollinger [-] ) , L. Nosek [-]

FK Bílina
J. Kovačka [-] - J. Mergl [-] , P. Žemba [-] (41. V. Bečvařík [-] ) , L. Katrenič [-] (46. Z. Levý [-] ) , P. Karel [-] , Z. Vosátka [-] - L. Záhradský [-] (83. J. Levý [-] ) , P. Pavlíček [-] , J. Watzka [-] - P. Kotěšovský [-] (81. M. Kozler [-] ) , F. Tůma [-] -

ŽK: 32. A. Memeti , 52. L. Nosek , 75. M. Račuk - 25. L. Katrenič , 39. Z. Vosátka .
Hráči zápasu: M. Račuk .
Místo: Proboštov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Materna Jiří - MECL Petr, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.