J. Böhm 45. (p.)
F. Štochl 70.
R. Cipruš 84.
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

9.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proboštov byl Blšanům statným soupeřem, přesto prohrál


Branky


45. J. Böhm (p.) , 70. F. Štochl , 84. R. Cipruš - 37. L. Pelc , 57. J. Petrik
0

Proboštov na půdě Blšan dlouho odolával a dokonce se dostal i do vedení. Přísná penalta mu ale dost uškodila a domácí v závěru utkání ukázali sílu a o gól zvítězili. Hosté ale mohli ze hřiště Chmelařů odjet se vztyčenou hlavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohla přísná penalta

Začátek utkání byl v režii domácích, kteří soupeře přibližně prvních dvacet minut přetlačil, Proboštov pouze odkopával balóny a hrál důslednou defenzívu, která jim i vycházela. Blšany se za silné převahy dostaly do jedné až dvou šancí, které neproměnily. Pak se hra vyrovnala a z brejku Proboštov využil prvotní šanci a v 37.minutě šel do vedení zásluhou Lukáše Pelce. Za dalších pět minut mohli jít hosté do dvoubrankového vedení, ale příležitost nevyužili. Běžela 45.minuta a rozhodčí ukázal na hranici pokutového kopu. Celé této situaci předcházela minela domácího hráče, kterému při zpracovávání míč utekl k brankaři Proboštova, a ten, jak mu to chtěl vyrazit, tak hráč upadl a rozhodčí pískl penaltu, která neměla být. K ní se postavil Jiří Böhm a proměnil - 1:1.

Blšany vybojovaly výhru v závěru

Druhý poločas byl vyrovnanější, zdaleka to už nebyla taková převaha domácích, jako v první půli. Proboštov šel v 57.minutě znova do vedení, když na 2:1 zvyšoval Jiří Petrik. Tento stav utkání trval až do 70.minuty, kdy se domácím podařilo opět vyrovnat, díky Filipu Štochlovi. V poslední deseti minutách se domácí nadechli, sebrali zbytky všech sil a v 84.minutě se díky Radku Ciprušovi dostali do vedení 3:2, které si udrželi až do hvizdu rozhodčího.



Ohlasy k zápasu



TJ Proboštov
Hynek Chalupník (manažer TJ Proboštov): My jsme první půlku nevěděli, co na nás domácí vyrukují, mají kvalitní týmy, takže jsme se oťukávali, ale pak už jsme se hře vyrovnali, dokázali jsme i zazlobit, ale na výhru to nestačilo. Domácí daleko lepší na míči a u nás ohromná vůle po zisku a bojovnost. Kluci jezdili po zadku, za to je musím pochválit. Zápas odehráli výborně.



Sestavy


Blšany
M. Jícha [-] - J. Šimon [-] , A. Boruta [-] , R. Cipruš [-] , V. Žampa [-] (62. L. Maršálek [-] ) - V. Vidlička [-] , J. Homola [-] (46. J. Zábrodský [-] ) , Z. Hruška [-] - D. Vacek [-] , O. Míča [-] (63. F. Štochl [-] ) , J. Böhm [-] (88. J. Němec [-] )

TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] , J. Pelc [-] , L. Pelc [-] , J. Baran [-] , M. Pešula [-] (87. Z. Rollinger [-] ) , P. Pazdera [-] , J. Petrik [-] , M. Šváb [-] (76. D. Lukosz [-] ) , J. Váňa [-] , D. Mikiska [-]

ŽK: 24. R. Cipruš , 88. J. Böhm - 25. M. Šváb , 45. M. Pešula , 45. M. Račuk , 58. J. Petrik , 77. P. Kopecký .
Hráči zápasu: D. Mikiska , M. Pešula .
Místo: Blšany. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Ipser Michal - ROHÁČ Zdeněk, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.