2:3p.
(0:0)
74. R. Hrdý
82. R. Slanička (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štětí v závěru přišlo o vedení


Branky


56. J. Formánek , 86. V. Šedina - 74. R. Hrdý , 82. R. Slanička (p.)
0

Modlany hostily v 8.kole Štětí, které chtělo potvrdit postavení v tabulce, jenže domácí nechtěli dát tři body jen tak. Chybělo k tomu málo a plný počet bodů skutečně putoval k hostům, ale v závěru utkání vykřesal pro Modlany penaltový rozstřel Vlastimil Šedina. V něm ale naopak uspělo Štětí a odjelo s bodem navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle

V úvodu prvního poločasu toho u obou mužstev příliš k vidění nebylo. Domácí se snažili dostat na půlku soupeře dlouhými nákopy dopředu. Co se týče šancí, jednu z nich připravil Belák pro Marka Maláka, ale ten příležitost spálil. Do pěkné šance se dostali i domácí, kdy střele chyběl zhruba půl metr k tomu, aby skončila v bráně. Stejné to bylo o pár chvil později, kdy po rohu modlanský hráč hlavičkoval těsně vedle. V závěru první půle se domácí dostali k zahrávání dvou trestňáků, ale nic brankou neskončilo a stejné to bylo i s šancemi, které, s blížícím se koncem úvodní pětačtyřicetiminutovky, jakoby odezněly.

Parádní gól Štětí

Zkraje druhého poločasu herně vyzněl pro domácí. Doležal se dostal do zajímavé šance, kdy z volného přímého kopu mále vymetl pavučinu, ovšem to by nesměl stát v bráně Lukáš Kloub, který skvělým zákrokem míč vyrazil na roh. V 56.minutě šly Modlany do protiútoku a po chybě obránce Štětí se dostaly do vedení. Tehle gól však paradoxně nakopl hosty a ti začali být na hřišti lepším týmem. Psala se 74.minuta, kdy si vzal Radek Hrdý míč, prošel s ním přes hřiště a když zahlédl gólmana Modlan, který byl hodně venku z brány, zhruba z 30 až 40 metrů nakopl míč na bránu, ten přeletěl gólmana a skončil v síti, takže nádherný gól pro Štětí, který navíc znamenal vyrovnání na 1:1. osm minut před koncem vystihl Belák malou domů domácích, golman ho zfauloval a rozhodčí nařídil penaltu, kterou Rudolf Slanička proměnil - 1:2. Ale domácí stačili v 86.minutě po trestném kopu srovnat na 2:2, když balón do branky vsítil Vlastimil Šedina. Utkání dospělo do penalt, ve kterých byly úspěšnější hosté, kteří se narozdíl od domácích ani jednou nemýlili.



Ohlasy k zápasu



SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): Remíza je asi zasloužená, možná jsme byli o něco lepší. Určitě to bylo dramatické utkání, které se rozhodovalo v závěru.



Sestavy


TJ Baník Modlany
M. Vondráček [-] - J. Formánek [-] , D. Tesařík [-] , V. Šedina [-] , M. Ludík [-] - M. Doležal [-] , R. Kupka [-] , J. Franc [-] - P. Karlík [-] , T. Vavrinec [-] , J. Paseka [-]

SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , M. Čámský [-] , R. Hrdý [-] , J. Šimral [-] - D. Mencl [-] , M. Malák [-] , R. Slanička [-] , V. Kucler [-] (87. S. Tichý [-] ) - L. Stejskal [-] , T. Belák [-] -

Hráči zápasu: L. Kloub , T. Belák .
Místo: Modlany. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Suchánek Antonín - MEDER Antonín, PRŮŠA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.