A. Hynek 52. (p.)
F. Klinec 90.
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neštěmice odjížděly z Žatce bez bodu


Branky


52. A. Hynek (p.) , 90. F. Klinec
0

Žatec čekal silný soupeř z Neštěmic a na hřišti to bylo znát. I když první půle skončila bez branek, v té druhé se už mohli domácí fanoušci radovat ze vstřelených dvou gólů svého mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli gól nepadly

Prvních patnáct minut byli na hřišti lepší žatečtí, kteří lépe kombinovali. Postupně se ale hra ze strany soupeře vyrovnala a bojovalo se na obou stranách. Na šance to bylo 1:1, ale gol ani na jedné straně nepadl. Diváci si tak první půli přiliš neužili, která tak skončila bezbrankovým stavem.

První gól z penalty

Ve druhém poločase byla vidět troška opatrnosti. Hosté si vypracovali jednu velkou příležitost, ale brankou neskončila. V 52.minutě se do slibné šance řítil domácí Hassman, ve vápně přešel přes obránce, jenže ten ho fauloval a rozhodčí jednoznačně nařídil pokutový kop. K jeho proměnění se postavil Antonín Hynek a poslal Žatec do vedení 1:0. Po první brance se dále hra odehrávala na středu hřiště s tím, že hosté měli dvě vyložené šance po útlumu domácích, ale žádná z nich brankou neskončila. Domácí se dvakrát dostali do brejku, ale ani jim nebylo gólově přáno. V závěru utkání došlo na několik střídání a v 90.minutě střídající Tomáš Hynek dostal první kontaktní balón a prostřelil neštěmického gólmana. Žatec tak odehrál vítězné utkání proti silnému soupeři z Neštěmic.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Žatec
Pavel Maňák (vedoucí FK Žatec): Bojovný zápas z obou stran, nasazení. Domácí po debaklu ze Štětí chtěli vyhrát, což se jim nakonec podařilo. Neštěmice byly dobrý soupeř, jeho kvality jsou známé, vzadu vysocí obránci, takže domácí měli dost práce.




Sestavy


FK Slavoj Žatec
K. Weisser [-] - F. Klinec [-] , T. Merda [-] , A. Hynek [-] - R. Zelinka [-] (77. V. Hynek [-] ) , J. Sýs [-] , P. Bešík [-] - J. Wiesinger [-] (89. T. Hynek [-] ) , V. Hankocy [-] (92. M. Malý [-] ) , P. Hassman [-] , M. Klíma [-] (65. P. Klinec [-] )

FK Český Lev Neštěmice
D. Čermák [-] - M. Klier [-] , M. Holly [-] , V. Kmec [-] (53. T. Stehlík [-] ) , P. Křivan [-] , P. Valta [-] (70. A. Sukama [-] ) , M. Růžička [-] , L. Krok [-] (46. J. Martínek [-] ) , M. Hönl [-] , D. Soukup [-] , A. Hrabánek [-]

ŽK: 28. P. Hassman , 81. F. Klinec - 17. P. Valta , 22. M. Holly , 50. V. Kmec , 51. D. Čermák , 61. P. Křivan .
Hráči zápasu: T. Merda , R. Zelinka .
Místo: Žatec. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Růžička Michal - FENCL Jakub, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.