D. Kasal 15.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:00

8.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokotce stačil k vítězství nad Bílinou jediný gól


Branky


15. D. Kasal
0

Osamocený hráč Daniel Kasal na malém vápně rozhodl utkání mezi Loko Chomutov a Bílinou. Hostům se po obdržené brance nepodařilo najít recept na defenzívu Lokotky a odjelo s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepokrytý Kasal trestal

Do prvního poločasu vstoupili hosté velkou šancí Tůmy, který šel sám na brankáře, ale příležitost neproměnil. Po tomto nezdaru Bílina jakoby přestala hrát a lepší začali být domácí, kteří byli bojovnější a šli si jednoznačně za výhrou. V 15.minutě LoKo Chomutov vstřelilo po trestuhodné chybě Bíliny vedoucí branku, kdy po centru ze strany zůstal na malém vápně zcela osamocený Daniel Kasal, který se hlavou nemýlil. Hosté do konce prvního poločasu nedokázali na stav utkání zareagovat a stejně tak domácí další branku nepřidali, do šaten se tak šlo za stavu 1:0.

Bílina nenašla recept na pevnou defenzívu

Ve druhém poločase se Bílina mírně zlepšila, ale LoKo Chomutov se zatáhl do defenzívy a výsledek se snažil ubránit. Bílina se ve svých útočných výpadech dostala vždy pouze na hranici šestnáctky a tom to skončilo. O nějakých vyložených šancích nemohla být v tomto případě žádná řeč. Lokotka dobře splnila defenzivní činnost a na svém hřišti vyhrála nad Bílinou rozdílem jedné branky.



Ohlasy k zápasu



FK Bílina
Jaroslav Kovačka (trenér FK Bílina): K utkání jsme přistoupili profesorsky, nedali jsme do toho tolik srdíčka, jako Chomutov, takže si Chomutov výhru zasloužil.



Sestavy


AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - M. Žďánský [-] , P. Tichý [-] , J. Andrš [-] , J. Pavlica [-] , P. Heier [-] - M. Slowik [-] , J. Chmelan [-] (63. J. Valta [-] ) , D. Kasal [-] (58. V. Mráček [-] ) , P. Kadlec [-] - P. Lácha [-] -

FK Bílina
J. Kovačka [-] - J. Levý [-] , V. Bečvařík [-] , J. Schuchardt [-] , J. Watzka [-] , F. Tůma [-] , L. Katrenič [-] (46. R. Baláž [-] ) , P. Kotěšovský [-] (75. K. Tůma [-] ) , D. Procházka [-] , P. Pavlíček [-] , Z. Vosátka [-] (66. M. Kozler [-] )

Místo: Loko Chomutov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý František - KURILJAK Ivan, BRETSCHNEIDER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.