Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Snaha Srbic přišla vniveš, radostnější byla Krupka


Branky


0

I bez dvou klíčových hráčů (Rilke, Černohorský) dokázala Krupka zvládnout utkání v Srbicích. Díky dobré kombinaci a využívání příležitostí ke vstřelení gólu, se všechny body stěhovaly právě k hostům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní gól do šaten

Krupka si v utkání se Srbicemi od prvních minut vedla velmi dobře. Byla fotbalovější, měla míč častěji na svých kopačkách a dokázala využít příležitosti ke vstřelení gólu. Domácím nelze upřít snahu, hrači byli běhavější, chtěli hrát, ale Krupka si dokázala vývoj utkání pohlídat. Gólu se diváci dočkali až v 31.minutě. Dominik Valenta dostal do nohy balón a poslal jej do brány podél brankáře - 0:1. Domácím se těsně před koncem první půle podařilo vyrovnat na 1:1. Standardní situaci s parádním nacvičeným signálem dokázal vsítit do brány Adam Švábenský.

Hosté měli hru pod kontrolou

Dominance Krupky pokračovala i v druhé pětačtyřicetiminutovce. Kombinace hostům vycházela, neměli problém s přechodovou fázi a vytvořením si slibných šancí. Ačkoliv vývoj utkání byl stále remízový, bylo otázkou času, kdy Krupka přidá další branku. Stalo se tak v 60.minutě, kdy Bikár poslal na bránu míč a ten se odrazil od břevna do brány - 1:2. Pojistka přišla v 83.minutě zásluhou Ladislava Kešnera. Srbicím se v závěru podařilo snížit s pomocí Michala Saláka, ale další branku již nepřidaly. Krupka tak z umělky ze Srbic odjela s plným počtem bodů.



Ohlasy k zápasu



TJ Krupka
Jiří Penc (sekretář TJ Krupka): Hráli jsme docela oslabení, museli jsme se obejít bez Rilkeho a Černohorského (natažené vazy), ale i tak jsme dokázali utkání zvládnout. Byli jsme fotbalovější, kombinačně lepší, ale oni bojovali, takže to strhávali nějakou bojovností.



Sestavy


TJ Sokol Srbice
M. Bukovjan [-] - J. Zavadil [-] , V. Kolinger [-] , D. Lipert [-] - M. Kulhánek [-] , A. Švábenský [-] , M. Kuncl [-] (71. J. Malec [-] ) , M. Partík [-] , K. Jelen [-] - M. Salák [-] - M. Vitner [-] (79. M. Melichar [-] )

TJ Krupka
J. Trojan [-] - J. Helísek [-] , S. Al-Eraidi [-] , D. Christov [-] , D. Valenta [-] , J. Ptáčník [-] - M. Trojan [-] (48. P. Fousek [-] ) , M. Bikár [-] , L. Kešner [-] - D. Valenta [-] - U. Ahmed [-] (12. T. Zacharda [-] )

Hráči zápasu: D. Valenta .
Místo: Srbice. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Plzák Daniel - FENCL Jakub, RŮŽIČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.