6:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

7.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání plném emocí byly k vidění čtyři branky Böhma a tři červené karty


Branky


37. S. Zdichynec , 42. F. Štochl , 52. J. Böhm , 59. J. Böhm , 62. J. Böhm , 65. J. Böhm
0

Tenhle zápas se musel líbit. V duelu prvních Blšan s týmem Postoloprt diváci viděli vše, co k fotbalu patří. V konečném součtu se více mohli radovat domácí, kterým výhru vykopal skvěle hrající Böhm, který ještě v 38.minutě seděl na lavici náhradníků a pak vstřelil čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný úvod zápasu

Jako první vystrčily růžky Postoloprty, kdy již ve 4.minutě zkoušel pozornost Jíchy v bráně Blšan postoloprtský Zícha. Za dalších šest minut se již do hry začali dostávat i domácí. Vidlička pálil z voleje jen těsně vedle. Na druhé straně opět zahrozili hosté. Baník vyslal do samostatného úniku Zíchu, tomu ale včas vzal míč gólman Jícha skluzem. Ve 20. a 22.minutě zahrozil před Junkem vacek, obě šance ale postoloprtský gólman zlikvidoval. Za další dvě minuty měl šanci Kouba, ale zůstala nevyužitá. V dalších minutách se aktivita směrem dopředu začala u Postoloprt pomalu vytrácet, což nahrávalo Blšanům, kteří se již dostali na svou "provozní teplotu" a to není pro soupeře nikdy dobré. Stalo se tak ve 36.minutě, kdy Zdichynec unikl přes polovinu hřiště obráncům, udělal kličku gólmanu Junkovi a otevřel skóre zápasu - 1:0. Odpovědět mohl ve 40.minutě Kouba, ale pálil nepřesně. Naopak, na druhé straně měl dobře seřízenou mušku Štochl, kterému stačilo jen míč dopravit do prázdné brány - 2:0.

Böhm úřadoval

Druhý poločas se Postoloprtům nevyvedl a na hřišti začali dominovat hlavně domácí. V 52.minutě se poprvé prosadil střídající Böhm. Za pár minut ten samý hráč zvyšoval po špatné rozehrávce hostů na 4:0. A brankostroj pokračoval i nadále. Zeman utekl Zíchovi a nahrával před bránu na osamoceného Böhma, který jak jinak, než přidal pátou branku a zároveň si připsal další hattrick v této sezoně. V 65.minutě přišla stejná akce, na jejímž konci se prosadil kdo jiný, než Böhm. Zajímavostí je to, že tento hráč přišel na hřiště až v 39.minutě. Co by se dělo, kdyby hrál od začátku, se můžeme jen domnívat. Každopádně Blšany i zde potvrdily své kvality a upevnily si první místo v tabulce.



Sestavy


Blšany
M. Jícha [-] - V. Žampa [-] , R. Cipruš [-] , A. Boruta [-] , J. Šimon [-] (56. M. Zeman [-] ) - O. Míča [-] (46. J. Homola [-] ) , Z. Hruška [-] (75. M. Rajnoch [-] ) , V. Vidlička [-] - F. Štochl [-] (66. J. Němec [-] ) , D. Vacek [-] , S. Zdichynec [-] (39. J. Böhm [-] )

FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , F. Baník [-] , T. Vyskočil [-] , O. Zícha [-] , D. Zícha [-] , P. Ploc [-] (75. L. Pour [-] ) , M. Junek [-] , Z. Kouba [-] , A. Fridrich [-] , P. Pechát [-]

ŽK: 10. V. Vidlička , 24. O. Míča - 30. O. Zícha , 48. P. Pechát . ČK: 67. M. Zeman - 67. A. Fridrich , 73. O. Zícha .
Hráči zápasu: J. Böhm .
Místo: Blšany. Počet diváků: 145. Rozhodčí: Meder Antonín - IPSER Michal, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.