Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střekov si poradil s Horním Jiřetínem


0

Pravidlo nedáš, dostaneš se opět potvrdilo. Tím, kdo jej poznal na vlastní kůži bylo mužstvo Horního Jiřetína, které ještě po prvním poločase vedlo, pak ovšem doplatilo na zahozené šance a prohrálo rozdílem dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řada nevyužitých šancí

Hosté začali ve Střekově velmi dobře a již ve 13.minutě se dostali zásluhou Jakuba Hoška do vedení, který se trefil hlavou po zahrané standardce. Ve 33.minutě už to bylo rozdílem dvou branek, když Marek Bartoš vymetl párádní střelou levý roh branky. Střekov na vývoj utkání zareagoval hned o minutu později, když snižoval David Kubala. Hosté měli více šance na navýšení skóre, ale nic z toho neskončilo v bráně. Poločas tak skončil výsledkem 1:2 pro Horní Jiřetín.

Jiřetínské trápení

V druhém poločase Horní Jiřetín nevyužil tři až čtyři tutové příležitosti a to byl možná zlomový okamžik. I přes neustále napadání a aktivní hru hostů, dávali góly domácí. V 60.minutě David Řezníček vyrovnal na 2:2 a o sedm minut později tentýž hráč poslal domácí do jednobrankového vedení. Hostům prostě nebaylo přáno, ačkoliv měli tolik možností jak vyrovnat nebo se dostat do vedení a pohodlně zvítězit. Bohužel pro ně přišel další trest, když výhru Střekova pečetil v 78.minutě Rudolf Vošahlík.



Ohlasy k zápasu



Sokol Horní Jiřetín
Miroslav Boublík (vedoucí TJ Horní Jiřetín): V první půli jsme byli dominantní, v druhé jsme neproměnili tři, čtyři tutové šance, domácí vyrovnali. My jsme tlačili, ale už to nebylo ono. Domácí pak z brejku dali dva góly a bylo rozhodnuto.



Sestavy


TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - J. Tichý [-] , V. Šindelář [-] , O. Franc [-] , P. Baláž [-] - D. Kubala [-] (89. Z. Stárek [-] ) , L. Schmied [-] , M. Novotný [-] , R. Vošahlík [-] - B. Stakič [-] (68. V. Rohlík [-] ) , D. Řezníček [-] -

Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - S. Levý [-] , S. Flemmr [-] - T. Karlovec [-] , R. Bystrý [-] , J. Hošek [-] , L. Mikulčík [-] - J. Jankovič [-] (46. J. Vrána [-] ) , O. Hlaváček [-] (82. V. Nesper [-] ) - P. Linka [-] , M. Bartoš [-]

ŽK: 76. V. Rohlík - 18. S. Flemmr , 70. L. Mikulčík .
Místo: Střekov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KARRMANN Milan, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.