Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká výhra Štětí nad Žatcem


Branky


36. T. Belák , 44. T. Belák , 51. M. Malák , 60. T. Belák , 63. L. Stejskal , 79. J. Ransdorf , 82. R. Slanička (p.) - 10. V. Hankocy
0

Štětí v tomto zápase ukázalo roli favorita, ale že to bude až tak lehké utkání, to nikdo nečekal. Žatečtí se po inkasované třetí brance sesypali a už neměli nárok na nějaký zvrat. Domácí na hřišti jasně dominovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd, přesto vedení domácích

První půlhodinka nebyl z pohledu Štětí příliš vydařená. Dostávalo se velmi pomalu do tempa a zřejmě i to mělo za nálsedek, že se hosté dostali po deseti minutách do vedení, když se trefil Vítězslav Hankocy. Domácím se přeci jen podařilo před blížícím se koncem prvního poločasu vyrovnat. Ve 36.minutě našel Malák před brankou Beláka a ten úspešně zakončil. Před odchodem do šaten se Štětí podařilo přidat druhou branku. Odražený míč od tyče Belák v klidu umístil do brány.

Žateckým druhý poločase nevyšel

Na začátku druhého poločasu měli hosté velkou šanci, ale neproměnili. Štětí v 51.minutě tentokrát pod taktovkou Maláka přidalo třetí branku, když se jmenovaný hráč z hraniče šestnáctky levou nohou páradně trefil k tyči. Po třech inkasovaných gólech jakoby hostům došel dech a na hřišti začali jednoznačně dominovat domácí hráči. Na 4:1 zvyšoval v 60.minutě opět Belák, o tři minuty později navyšoval Lukáš Stejskal. V 79.minutě udělal golman hostí chybu, když zahrávaný rohový kop podběhl a Ransdorf toho využil - 6:1. V závěru rozhodčí odpískal pro domácí penaltu, kterou proměnil Rudolf Slanička.



Ohlasy k zápasu


SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): My jsme se do toho v první půli nemohli dostat, pak jsme je postupně začali přehrávat. Hosté odešli fyzicky i psychicky. Vyhráli jsme zcela zaslouženě.




Sestavy


SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , M. Čámský [-] (68. J. Grepl [-] ) , R. Hrdý [-] - R. Slanička [-] , M. Malák [-] , D. Mencl [-] , V. Kucler [-] - T. Belák [-] , L. Stejskal [-] (74. J. Marek [-] ) , S. Tichý [-] (68. V. Poráč [-] ) -

FK Slavoj Žatec
P. Bouček [-] - F. Klinec [-] , A. Hynek [-] - R. Zelinka [-] (70. M. Heinc [-] ) , J. Sýs [-] , P. Bešík [-] , V. Hynek [-] (59. T. Hynek [-] ) - J. Wiesinger [-] , V. Hankocy [-] , P. Hassman [-] (56. M. Malý [-] ) , M. Klíma [-] (73. R. Pospíšil [-] ) -

ŽK: 34. S. Tichý , 49. R. Slanička , 58. T. Belák - 68. M. Klíma , 81. P. Bešík .
Hráči zápasu: M. Malák , T. Belák .
Místo: Štětí. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Doubek Tomáš - MECL Marcel, ŠMÍD Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.