D. Veselý 40.
J. Štěrba 93. (p.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá neproměnila penaltu, přesto zvítězila


Branky


40. D. Veselý , 93. J. Štěrba (p.)
0

Modrá přivítala na svém hřišti FK Bílina. Utkání chybělo více příležitostí ke vstřelení gólu, přesto se dvou branek diváci dočkali. Štastnější byla Modrá, která nejen, že dávala góly, ale rovněž si perfektně plnila obrannou činnost, díky které neinkasovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divácky neatraktivní první půle

Utkání začala lépe Bílina, která měla prvních dvacet minut více ze hry. Dostala se však jen po vápno soupeře, tam už úřadovala dobře zorganizovaná obrana Modré. Postupně se hra vyrovanala, ale na obě strany bez nějakých vytvořených šancí. Ve 38.minutě byl ve vápně faulovaný Lukáš Sýkora, nařízený pokutový kop ale Kamil Podolský neproměnil. Ve 40.minutě se domácím podařil brejk, po kterém otevřel skóre zápasu David Veselý.

Obrana domácích 100%

Druhý poločas se odehrával ve stejné režii. Domácí pozorně bránili a Bílinu takřka k ničemu nepustili. Čekali na brejkové situace a gólové příležitosti. Jedna taková se brzy naskytla, ale Modrá jí nevyužila. Pojišťující a zřejmě i rozhodující branka pro domácí přišla v 93.minutě, kdy domácí dostali příležitost kopat další penaltu. Tentokrát již Podolský proměnil a Modrá zvítězila nad FK Bílina 2:0.



Ohlasy k zápasu


Modrá
Josef Rákosník (trenér FK Modrá): Utkání jsme odehráli taktičtěji, než Bílina. Rozhodla dobrá hra dozadu a myslím, že dnes pro nás určitě zasloužené vítězství.




Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - L. Sýkora [-] (85. B. Matys [-] ) , J. Kudrna [-] , M. Čapek [-] (93. V. Šotola [-] ) , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] , S. Fišer [-] , K. Podolský [-] , V. Žák [-] , P. Pazdera [-]

FK Bílina
K. Pohl [-] - P. Karel [-] , V. Bečvařík [-] , P. Pavlíček [-] (82. M. Růžička [-] ) , J. Mergl [-] , P. Žemba [-] (62. M. Kozler [-] ) - L. Záhradský [-] , J. Watzka [-] - P. Kotěšovský [-] (67. R. Baláž [-] ) , L. Katrenič [-] (70. J. Levý [-] ) , F. Tůma [-]

Místo: Modrá. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Fencl Jakub - PLZÁK Daniel, ČERNÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.