1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

3.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza Blšan s Bílinou


Branky


0

Trošku za očekáváním byl výkon domácích v utkání s FK Bílina. Blšany nepředvedly takovou houževnatost, jako v minulých zápasech. Dělaly chyby, chyběly přesné přihrávky a gólové šance zůstaly neproměněny. Utkání tak skončilo remízou 1:1, což je pro Chmelaře jasná ztráta bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená sprcha v závěru poločasu

Blšany na svého soupeře z Bíliny vlétly doslova jako supi na kořist. Hrálo se takřka na půlce Bíliny, která se mermomocí musela bránit náporu Chmelařů. V 5.minutě utkání měl první velkou šanci Vacek, ale minul. O pár minut později si vytvořil velkou šanci Sebastian Zdichynec, ale ani on nebyl úspěšný. Hned na to napřáhl ze zhruba 20 metrů Vlastimil Vidlička, ale jeho střelu Kovačka vykryl. Zahrozili i hosté, ale střele chyběla razance. Další hrozba pro Bílinu přišla ve 28.minutě. Míča pálil k tyči, ale opět se skvěle předvedl hostující gólman. Blížil se konec první půle a pro Blšany přišla studená sprcha. Rychlý Watzka si poradil s obranou a vyslal na Jíchu křižnou střelu, která k neštěstí domácích skončila v síti.

Penaltová loterie lépe pro Bílinu

I druhý poločas byla vidět větší aktivita na straně domácích. V 5.minutě přišlo konečně vyrovnání. Míča z levé strany překobal obranu hostí, zpětnou přihrávkou našel Homolu a ten se nemýlil. Blšany mohli alespoň trošku hrát v poklidu a snažit se zvrátit utkání na svou stranu, jenže za hodinu mohlo být pro domácí opět zle. Tůma překonal obranu a vyslal střelu na Jíchu, ten míč vyrazil, ale přesně na Watzkeho, jenže i jeho golman Blšan vychytal a super zákrok musel předvést i při další dorážce. Tady si Jícha zaslouží absolutorium. V té samé minutě šla Bílina do vedení, ale gól nebyl pro ofsajd uznán. V 70.minutě se ozvali domácí, střelu Böhma však Kovačka vyrazil. Šancí bylo mnoho na obou stranách, v závěru však měli více sil hosté, ale Jícha už další míč za svá záda nepustil. na řadu tedy přišla loterie v podobě penalt. Zde ke smůle Blšan byla úspěšnější Bílina a odjela s dvoubodovým ziskem.



Ohlasy k zápasu


Blšany
Marcel Lička (trenér FK Chmel Blšany): Dnešní zápas je pro mne velkým zklamáním. Problémem byl průběh zápasu a hra mužstva. V minulých zápasech jsem hráče chválil, nyní to byl úplný opak. Sice jsme se snažili přehrávat soupeře, šance tam byly, ale postupně jsme začali dělat chyby. S přibývajícím časem nám chyběla trpělivost, hůř jsme se dostávali k bráně soupeře.




Sestavy


Blšany
M. Jícha [-] - A. Boruta [-] , R. Cipruš [-] , L. Maršálek [-] , D. Vacek [-] - O. Míča [-] , V. Vidlička [-] , Z. Hruška [-] (25. M. Rajnoch [-] ) , J. Homola [-] - J. Böhm [-] (74. J. Němec [-] ) , S. Zdichynec [-] (46. V. Žampa [-] )

FK Bílina
J. Kovačka [-] - P. Karel [-] - F. Tůma [-] (88. M. Kozler [-] ) - Z. Levý [-] (62. K. Tůma [-] ) , V. Bečvařík [-] , J. Watzka [-] , P. Pavlíček [-] , L. Záhradský [-] , P. Kotěšovský [-] (73. J. Levý [-] ) , D. Procházka [-] , J. Mergl [-]

ŽK: 43. J. Böhm , 78. J. Homola - 20. D. Procházka , 35. P. Kotěšovský , 63. J. Watzka .
Místo: Blšany. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Krutina Radek - NOVOTNÝ Jaromír, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.