Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostovice začátek úplně prospaly


Branky


0

Fotbalisté Velkého Března díky parádnímu vstupu do zápasu porazili poslední Hostovice 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních 25 minut? Čtyři domácí trefy!

Hostovice minule překvapily, když porazily Děčín. Jenže u Labe v první půl hodině doslova vyhořely. Domácí dostal do vedení Borovec, který těžil z chyby Koželuha. V 9. minutě udeřil Cimpl, v 18. zvyšoval Konrád už na 3:0. Velké Březno hosty dobře napadalo a v 25. minutě přidal druhou trefu v zápase Jiří Borovec. Nejlepší střelec Jiskry tak stanovil poločasový výsledek na 4:0.

Hosté začali hrát hodně pozdě

Hostovice po změně stran předvedly daleko lepší výkon, domácí už možná podlehli vysokému vítězství. Za hosty postupně snížil Gajdoš, Ahmed a Tovara. Do těchto gólů se vměstnala pátá domácí trefa, o kterou se postaral Konrád. Více toho už ale nováček a poslední tým tabulky nestihl. Díky první půli si Velké Březno zasloužilo vyhrát.



Ohlasy k zápasu



SK Hostovice
Jan Koželuh, brankář SK Hostovice: "Rozhodl začátek, prvních dvacet minut to byl z naší strany jeden velký spánek. Domácí na nás vlétli, byli o třídu lepší. Dostávali jsme góly po velkých chybách. Druhá půle byla lepší, ale ztrátu už jsme nedohonili."



Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Maturkanič [-] , O. Pošík [-] , T. Barvínek [-] , V. Demčenko [-] , D. Králíček [-] (75. J. Kratochvíl [-] ) , J. Borovec [-] (41. M. Kulhánek [-] ) , P. Konrád [-] , T. Cimpl [-] (46. L. Lapšo [-] ) , V. Neuman [-] , J. Bubla [-]

SK Hostovice
J. Koželuh [-] - M. Tovara [-] , T. Štorc [-] , D. Bude [-] , V. Hodek [-] - F. Harciník [-] (67. K. Rouček [-] ) , J. Dvořák [-] (15. M. Novák [-] ) , P. Sibal [-] , A. Černohorský [-] - M. Gajdoš [-] , U. Ahmed [-]

ŽK: 68. P. Konrád , 78. O. Pošík - 78. T. Štorc , 87. A. Černohorský .
Hráči zápasu: P. Konrád , J. Borovec .
Místo: Velké Březno. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - TROJAN Michal, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.