Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 11:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brná opět excelovala, Šluknov po poločase odpadl


Branky


11. M. Gibala , 41. T. Heřman (p.) , 58. A. Mihaylov , 65. M. Gibala , 76. M. Gibala , 84. R. Šťástka , 90. M. Gibala
0

Lídr soutěže si s chutí zastřílel, fotbalisté šluknovského Plastonu odjeli s porážkou 0:7.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Brné tak trochu uškodil

Papírové předpoklady se na hřišti prvního celku soutěže začaly naplňovat v 11. minutě. To se trefil Gibala, který využil parádní pas Gutha. Potom se hra srovnala, Brná přestala kombinovat a Šluknov se jí stal vyrovnaným partnerem. Čtyři minuty před koncem však domácí dostali možnost penalty, kdy byl ve vápně faulován Betka. K té se postavil tradiční exekutor Tomáš Heřman a dodal Brné klid.

Šluknov po pauze nestíhal, Gibala opět gólově řadil

Po změně stran už nebylo co řešit, demolici Šluknova odstartoval 58. minuta, kdy mu třetí zásah zasadil Mihaylov. Brankář Janda, který se vrátil do kádru Plastonu z divizního Vilémova, dostal ještě čtyři góly. Hned tři vstřelil v poslední době dobře hrající Gibala, celkově se v zápase trefil čtyřikrát. Jednou se do černého trefil i maličký Šťástka. Brná má na čele soutěže nadále sedmibodový náskok.



Ohlasy k zápasu


SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Vyšel nám úvod, dali jsme rychlou branku, měli jsme tam i další šance. Potom se hra srovnala, byla z naší strany trochu neurovnaná, uchylovali jsme se k nakopávaným balónům, což asi nebyl ten správný recept. Ukázal nám to druhý poločas, kdy jsme začali více kombinovat, dávat si míč do nohy, a tím pádem jsme soupeře i více přehrávali. Rozhodujícím momentem byla branka na 3:0. Soupeře jsme přehráli a naše vítězství je zasloužené."




Sestavy


SK Brná
J. Císař [-] - R. Šťástka [-] , J. Strnad [-] , A. Mihaylov [-] (68. V. Balog [-] ) , M. Seidl [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , J. Betka [-] (61. M. Culek [-] ) , P. Guth [-] , M. Večeřa [-] , M. Smetana [-] (71. P. Prousek [-] )

SK Šluknov
P. Janda [-] - P. Svoboda [-] , J. Hajduk [-] , M. Koukol [-] (46. O. Schneider [-] ) - Z. Kirchner [-] , J. Zounar [-] , T. Altman [-] , R. Lukáč [-] (60. J. Vyšohlíd [-] ) - P. Horák [-] - A. Holešovský [-] (32. L. Šeliga [-] ) , P. Holešovský [-]

ŽK: 56. J. Strnad - 40. M. Koukol .
Hráči zápasu: J. Betka , M. Gibala .
Místo: Brná. Počet diváků: 108. Rozhodčí: Doubek Tomáš - ŠMÍD Jiří, MECL Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.