4:2
(2:0)
53. D. Lenrt (p.)
82. D. Lenrt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové nezaváhalo a míří za druhým místem


Branky


6. D. Kurty , 27. A. Čermák , 61. Z. Červenka , 84. D. Kurty - 53. D. Lenrt (p.) , 82. D. Lenrt
0

Křešice prospaly první poločas, ztrátu pak nedohnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím dodal klid Kurty s Čermákem

Obě jedenáctky přivítal velmi těžký a bahnitý terén, který nebyl přítelem kombinančního fotbalu. Lépe si s ním poradili domácí. V 6. minutě chyboval Kühn, Just vysunul Kurtyho a ten překonal Větvičku. Druhou pak přidal agilní Čermák. Jílovský záložník obešel u autové čáry Kühna, prošel do vápna a celou akci gólově zakončil.

Křešice se dostávaly na dostřel, Jílové vždy odpovědělo

Po změně stran Jílové polevilo a hosté vycítili šanci. A brzy přišla kontaktní branka, když Florián fauloval rychlonohého Lepiče a z nařízené penalty Lenrt snížil. Inkasovaný gól domácí nakopl. Po hodině hry byl faulován Just, k trestném kopu se postavil Červenka a vrátil Jílovému dvoubrankový náskok. Křešice se ještě jednou vrátily do zápasu, když Lenrt z trestného kopu vyzrál na Voseckého. Vzápětí Čermák poslal do šance Kurtyho, který upravil na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Kluci si s těžkým terénem dobře poradili. V prvním poločase podali výborný výkon, hráli s chutí a dobře kombinovali. Tu druhou už trochu podcenili. Rozhodně však musím ocenit i kvalitu soupeře, který nepodal špatný výkon. Každopádně s body i s výkonem jsem spokojený. Vyzdvihl bych oba střední záložníky - Justa a Čermáka, kterých bylo plné hřiště a byli hlavními strůjci vítězství. Trochu mě zas mrzí neproměněné šance, kterých bylo znovu, ale opět našim útočníkům chyběl klid v koncovce. Jen Kurty mohl dát klidně další dva góly."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Podle mě se rozhodlo v prvním poločase, kdy bylo Jílové jasně lepší. Po změně stran se kluci zvedli a dotahovali. Po zranění Schoře už ale nenašli síly na zvrat."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , T. Reichelt [-] , J. Florián [-] , T. Kořínek [-] - M. Just [-] , A. Čermák [-] , Z. Červenka [-] (77. J. Dusil [-] ) , T. Farkaš [-] - D. Kurty [-] , J. Janda [-] (61. S. Malowanyj [-] )

FK Křešice
O. Větvička [-] - J. Tirdil [-] , D. Lenrt [-] , J. Suchánek [-] , Z. Satran [-] , J. Lepič [-] , J. Rusý [-] , J. Kučera [-] , V. Kühn [-] , K. Patka [-] , L. Schoř [-]

ŽK: 80. J. Florián , 84. J. Dusil - 60. J. Tirdil .
Hráči zápasu: A. Čermák , M. Just - D. Lenrt .
Místo: Jílové. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Čáka Jindřich - BRETSCHNEIDER Kamil, KARASINSKI Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.