1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové po přestávce zabralo a potvrdilo roli favorita


Branky


0

Horká půda v Mojžíři padla, domácí ukázali, že jim styl Jílového prostě nesedí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přes dvě stovky fandů rozehřála rychlá trefa

Hosté začali na Ústecku velmi vlažně a Mojžíř rychle trestal. Ve 4. minutě totiž propadl centrovaný míč k Bartošovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Následně mohl udeřit Pavlík, jeho střela bez přípravy jen těsně minula šibenici. Tento moment jakoby probudil jílovské hráče k větší aktivitě. Do velké šance se po průniku středem hřiště dostal Červenka. Zuby si ale vylámala na domácím Kubcovi. Brankář Mojžíře se vyznamenal i proti Kurtymu, kdy mu včasným vyběhnutým sebral rodící se šanci.

Hloupá chyba domácích hosty nakopla

Ač v kabině domácí trenér své hráče nabádal, aby na začátku druhé půle nepolevili v koncetraci, přišla zbytečná minela. Domácí stoper zahrával malou domů a brankář Kubec míč chytil. Následný nepřímý kop zahrával Florián, který míč posunul na Drahoňovského. Jeho technická střela pak zapadla k tyči. Vítězná trefa se zrodila v 73. minutě. Do vápna Mojžíře přilétl centr. U něj byl rychleji Farkaš, který hlavou překonal Kubce. Závěr zápasu se nesl v duchu platonického tlaku domácích a jílovských protútoků. Jelikož se ale ani jeden z týmu do velké šance nedostal, tři body putují do Jílového.



Ohlasy k zápasu


TJ Mojžíř
Miroslav Nosek, vedoucí TJ Mojžíř: "Opět se ukázalo, že nám Jílové prostě nesedí. Škoda první půle, mohla nám tam spadnout ještě jedna branka. Utkání hodně ovlivnila naše chyba ze začátku druhé půle, to jsme hostům ten gól vlatně darovali."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Myslím, že jsme byli lepším a fotbalovějším týmem a zaslouženě zvítězili. Škoda obdržené branky v úvodu utkání, která už pramenila z laxního přístupu hráčů k rozcvičení, což by si kluci měli uvědomit. Pak už jsme svého soupeře přehrávali, vytvořili si řadu šancí, které jsme ale opět zahodili. I tak bych řekl, že kluci podali dobrý výkon, měli větší vůli po vítězství než soupeř, více bojovali."



Sestavy


TJ Mojžíř
Š. Kubec [-] - J. Růžek [-] , J. Králik [-] , P. Valenta [-] , A. Jankovský [-] - J. Bartoš [-] , A. Vitásek [-] , V. Fiala [-] , J. Zabloudil [-] - J. Zikmundovský [-] (59. J. Novák [-] ) , M. Pavlík [-] (79. M. Svoboda [-] )

FK Jílové
J. Vosecký [-] - J. Florián [-] , T. Kořínek [-] , T. Reichelt [-] , R. Rangl [-] - J. Drahoňovský [-] , M. Just [-] , A. Čermák [-] (82. J. Janda [-] ) , T. Farkaš [-] - D. Kurty [-] , Z. Červenka [-] (90. J. Dusil [-] ) -

ŽK: 90. J. Králik - 13. T. Farkaš , 38. M. Just , 67. A. Čermák .
Místo: T.J. Mojžíř. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Smreček Ladislav - PRŮŠA Dominik, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.